19. september 2020
Balanceøvelser.
gallery icon

Se billedserie

Balanceøvelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: De sidste Liga-forberedelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: De sidste Liga-forberedelser
Sport DAGBLADET - 04. august 2020 kl. 23:55
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For fire år siden lånte HB Køge pigeelite sit navn af klubben, hvis første herresenior trænede på de bedste af banerne ude i Herfølge, hvor de så selv kunne låne et hjørne af en af de andre baner, hvis de var kommet til at aftale samme træningstid. De spillede i den laveste række man kunne tilmelde sig - serie 2.

Henover »corona-sommeren« er HB Køge Kvindeelite blevet godkendt af DBU til at måtte skrive kontrakter, de er blevet helt ligestillet med mændene hvad angår træning- og faciliteter og på søndag debuterer de i landets bedste række, Gjensidige Kvindeligaen, når medoprykkerne fra AaB kommer på besøg.

Cheftræner Peer Lisdorf er ved at have sit hold klar efter to ugers »ferie« med selvtræningsprogrammer samt godt to uger på træningsbanen. Irsk-amerikaneren Kyra Carusa er landet igen sammen med »hel-amerikanerne« Maddy Pokorny og Lauren Sajawich, mens Mimi Rangel i hvert fald i første omgang er blevet »over there«.

Der kan komme flere til fra HB Køge-ejer Capelli Sport's klubber, men også fra andre danske klubber er det drysset ind med friske kræfter.

Her billeder fra en af de sidste træninger inden Liga-premieren nemlig tirsdagens, hvor den stod på afslutninger og at komme frem til disse. Foto: Jeppe Lodberg

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?