28. marts 2020
Det er første gang, Burchardt vinder titlen. Han har dømt i superligaen i seks sæsoner og er desuden FIFA-dommer.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Det er første gang, Burchardt vinder titlen. Han har dømt i superligaen i seks sæsoner og er desuden FIFA-dommer. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Burchardt VAR årets dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Burchardt VAR årets dommer
Sport DAGBLADET - 24. februar 2020 kl. 16:28
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han var nomineret til at blive kåret som Årets dommer 2019 i selskab med vinderne af den ærefulde titel i 2015 Mads-Kristoffer Kristoffersen, 2016 Jakob Kehlet og 2017 Michael Tykgaard, men den 37-årige superligadommer Jørgen Daugbjerg Burchardt havde alt andet end en mulig kåring i tankerne, da han lørdag den 15. februar trænede i den kommende brug af VAR i en træningskamp mellem Taastrup FC og Ishøj IFs danmarksseriehold på Right To Dream Park i Farum.

Faktisk anede han ikke lige så lidt uråd, som han fattede en meter af, hvorfor i alverden hans VAR-dommer Michael Tykgaard i slutningen af femte »halvleg« kaldte ham ud for at se en episode igennem ude på den dertil opstillede skærm - han havde absolut ingen overtrædelser af fodboldloven observeret.

- Hvad ser jeg - fortæl bare, hvad jeg ser - så kommer billederne senere, Tykgaard, lød det fra Burchardt, da han noget overraskende kom ud til et godt gammeldags prøvebillede på skærmen.

Et par sekunder ventede han den tålmodige dommer, og frem tonede så tekstbeskeden »Stort tillykke Jørgen«.

- Hvad så....
»Du er Årets Dommer 2019«

- Aih, aih, aih, hold da kæft - tak Tykgaard, lød det fra den overraskede FIFA-dommer, der så fik overrakt en fin statue af formanden for DBU's dommerudvalg, Michael Johansen.

Se billeder af »surprise-partyet« her. Foto: Jeppe Lodberg