22. juni 2021
Nicholas Mac Cabe og Mathias Mortensen med pokalen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Nicholas Mac Cabe og Mathias Mortensen med pokalen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Benløse i jubel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Benløse i jubel
Opdateret 06. juni 2021 kl. 23:19
Sport DAGBLADET - 06. juni 2021 kl. 23:08
Af Jeppe Lodberg

- Vi skal på Marguerit-ruten. Busturen hjem til Ringsted skal tage mindst fire timer, skrålede og skålede kaptajnen for Benløse Floorballs nyslåede danske mestre, Jesper Roland.

Det gjorde han søndag aften i Helsingør-hallen, hvor Frederikhavn Blackhawks var blevet slået med 5-3 (1-1, 1-0, 3-2) efter ellers nok at have vundet skudstastikken ret klart samt have været noget mere på bolden, end Benløse havde både regnet med og håbet på.

Men de i dagens anledning grønblusede midtsjællændere stod lige så stærkt i defensiven, som Emil Brixager gjorde det i målet, og så lyste polakken Jakub Lyskawa op i en grad angrebsmæssigt, at der ikke var tvivl om, hvem der skulle have pokalen for finalens bedste spiller. Tre mål stod Lyskawa fra Benløses tredjekæde for, mens førstekæden slet ikke scorede og vist for første gang i sæsonen var »i minus«, da frederikshavnerne scorede en enkelt pind på deres »vagt«.

Her billeder fra efter sidste fløjt. Foto: Jeppe Lodberg

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?