25. juni 2021
Benløses Rasmus Ask på tur, men Lucas Jensen (tv) og Nikolaj Flintholm får ham bremset i fællig.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Benløses Rasmus Ask på tur, men Lucas Jensen (tv) og Nikolaj Flintholm får ham bremset i fællig. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Benløse ekspederede Bjæverskov ud af pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Benløse ekspederede Bjæverskov ud af pokalen
Sport DAGBLADET - 19. maj 2021 kl. 00:55
Af Jeppe Lodberg

Begge hold spiller i øjeblikket i nedrykningsspillet i Serie 1, og førende Bjæverskov vandt i efteråret med 3-2 i Benløse, der har et par kampe i hånden som skal vindes, hvis holdet vil undgå serie 2.

Så favoritværdigheden lå vel på hjemmeholdet, da Frem Bjæverskov tirsdag aften i lidt smågenerende solskinsvejr var værter ved anden runde af Sydbankpokalen.

Men det var gæsterne da fuldstændigt ligeglade med og satte sig fra første fløjt på kampen. Ikke med besnærende fodbold, men med syngende tacklinger, vilje og angrebslyst.

Så det var helt og aldeles efter bogen, at Benløse efter et kvarters spil bragte sig i front, da holdet fik sit første hjørnespark og sendte det lige i panden på meget højtflyvende August Ebbesen.

Så simpelt, smukt og et kvarter senere var midtstopperen ved at gentage sig selv, men fik knap så meget højde på og styret kuglen lige om stolpen.

Bjæverskov skabte absolut intet, men til gengæld skabte Lucas Salomonsson sig, da han helt korrekt fik advarsel for at flæske Ayman Berkchane med et minut til pausen.

Værterne måtte altså starte anden halvleg i undertal, men træner Michael Rolff König pausebøn om at tage sig samme blev alligevel efterlevet.

Indhopperne Lucas Jensen og specielt Jonathan Mindegaard og siden også Nikolaj Flintholm gjorde i den grad en forskel, og ses bort fra enkelte omstillinger var de sidste 45 minutter ét langt pres for udligning.

Og som tiden gik, blev presset større og med hele otte minutters tillægstid nåede det at blive endog rigtigt hedt og sådan helt pokalfeber-agtigt.

Men helt tæt på forlænget spilletid endsige straffesparksafgørelse kom Bjæverskov ikke. Tættest på var et hovedstød af Jonathan Mindegaard i sidste ordinære minut, men Marcus Solbakk greb ham ud og appeller om, at Benløsekeeperen gjorde det på den gale side af målstregen var forgæves.

Benløse holdt 1-0 føringen hele vejen. Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?