15. april 2021
Daniel Agger fortæller lidt om, hvordan han gerne vil overføre den personlighed, han havde som spiller til trænergerningen, og Lars Jacobsen (tv) og Anders Bay kan vist godt lide, hvad de hører.  Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Daniel Agger fortæller lidt om, hvordan han gerne vil overføre den personlighed, han havde som spiller til trænergerningen, og Lars Jacobsen (tv) og Anders Bay kan vist godt lide, hvad de hører. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Agger og Jacobsen kom til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Agger og Jacobsen kom til byen
Sport DAGBLADET - 31. marts 2021 kl. 17:26
Af Jeppe Lodberg

- Jeg vidste, at jeg ikke var færdig, og jeg har forberedt den her dag længe. Fodbold er mit liv, og det skulle det være igen. Det har handlet om at se efter det rigtige projekt, og det har vi fundet her.

arrow Læs også: Kommentar: Agger i HB Køge er et vildt scoop

Sagde Daniel Agger, da han onsdag blev præsenteret som HB Køges kommende cheftræner - tagende over fra Auri Skarbalius efter sommerferien, hvor denne overgår til en ny funktion som teknisk direktør for hele HB Køge-ejer Capelli Sports fodboldsatsning »world wide«.

Og 36-årige Agger med de vel cirka lige så mange tatoveringer på kroppen som landskampe i bæltet var ikke alene om at blive placeret ved hovedbordet midt i midtercirklen på Capelli Sport stadion foran en pæn slat af den danske verdenspresse. Ved siden side havde han den fem år ældre og aldeles utatoverede tidligere landsholdskammerat og gode ven Lars Jacobsen, som skal være »first team coach« i de tre år, som duoen i hvert fald i første omgang har skrevet under på.

De to har - fortalte de - gået mange gode ture på golfbanen sammen nær Daniel Aggers hjem i Spanien siden karrierestoppet for fem år siden og snakket om, at de ville være trænere sammen. Og jævnføre Lars Jacobsen samt til enig nikken fra Agger har det hele tiden ligget i kortene, at det skulle være med Daniel Agger som øverste chef og i øvrigt i et parløb, hvor ingen diktere en anden noget.

De to er begge godt undervejs med deres A-trænerlicenser - og har såmænd en tidligere forgænger i cheftrænersædet, Henrik Lehm, som underviser. Han er såmænd stadig/igen ansat i klubben af Capelli Sport.

Nuværende assistenttræner Kim Daugaard og målmandstræner Heidi Johansen vil fortsat være en del af hele set-uppet omkring holdet, men detailplanerne får vente lidt, da der »lige« er ti kampe tilbage af indeværende sæson.

Her billeder fra præsentationen af Daniel Agger og Lars Jacobsen. Foto: Jørgen C. Jørgensen

arrow Agger og Jacobsen: Vi har ledt efter et projekt sammen
31. marts 2021 kl. 13:33 Opdateret: kl. 13:34
arrow Fanformand jubler: Agger er en del af en større strategi
31. marts 2021 kl. 13:03 Opdateret: kl. 13:03
arrow Agger og Jacobsen bliver HB Køges nye trænerduo
31. marts 2021 kl. 13:03 Opdateret: kl. 13:04
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?