17. maj 2021
Tidligere Roskilde KFUM-spiller Nikodem Kowalski og Jannik Skov Hansen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Tidligere Roskilde KFUM-spiller Nikodem Kowalski og Jannik Skov Hansen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: AB Tårnby-FC Roskilde 1-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: AB Tårnby-FC Roskilde 1-3
Sport DAGBLADET - 17. april 2021 kl. 20:08
Af Jeppe Lodberg

- Cadeau til AB Tårnby. De havde fortjent at vinde med det hjerte de lagde for dagen. Men det går vores vej nu. Det er s'gu okay at kunne vinde en 2. divisionskamp med 3-1 på en decideret off day, sagde FC Roskilde-cheftræner Michael Jørgensen efter sit holds tredje sejr på stribe i 2. divisions pulje 2.

Og tredje kamp i rap, hans lyseblå-klædte havde scoret tre mål efter 3-2 over Næstved og 3-1 over Nykøbing FCs suveræne tophold.

Lørdag gik det udover AB Tårnbys lige så »suveræne« bundprop i rækken på kunstgræsset på Vestamagers idrætsanlæg, hvor vejret var bedre end specielt roskildensernes spil.

- Det var nok den dårligste fodboldkamp, jeg nogensinde har set. Men jeg tager med, at vi kan vinde på en decideret dårlig dag. I de to foregående kampe har vi vel spillet mellem 120 og 140 minutter rigtig god fodbold - i dag var det ti minutter, hvis vi er gode ved os selv, sagde Michael Jørgensen.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?