17. juni 2021
Jakub Lyskawa (helt til venstre) har scoret til 1-0 og modtaget holdkammeraternes uforbeholdne tak. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Jakub Lyskawa (helt til venstre) har scoret til 1-0 og modtaget holdkammeraternes uforbeholdne tak. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benløse tog guldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benløse tog guldet
Opdateret 06. juni 2021 kl. 22:06
Sport DAGBLADET - 06. juni 2021 kl. 18:28
Af Jeppe Lodberg

Det tippede Benløses vej, da en voldsomt tempofyldt og jævnbyrdig DM-finale i floorball søndag lidt over spisetid fandt sin afgørelse i Helsingør-hallen.

Frederikshavn, der lagde fra land i en noget mere offensiv stil end forventet, blev slået med 5-3, og nok var det takket være en hold- og mandfolkepræstation, men midtsjællændernes talrige fanskare kunne

specielt takke Jakub Lyskawa for, at de i dagens anledning lysegrønne tropper efter sidste fløjt kunne knappe masser af de grønne op og synge sejrssang.

Lyskawa scorede Benløses to første mål - til 1-0 efter mindre end to minutters spil i første periode, der sluttede 1-1. Og til 2-1 fem minutter før anden periodesluttede med samme stilling på tavlen.

I sidste periode gik der kun knap halvandet minut, så trykkede Mark Bek på mål langt udefra. Frederikshavn-keeperen kunne ikke holde skuddet, og så var Simon Møller over riposten til 3-1.

Veteran Mathias de Fries gjorde det til 4-2 efter fem et halvt minut, og aldrig så snart var Jakub Lyskawa blevet skiftet ind med sin kæde med knap seks minutter igen, førend han klappede 5-2 på plads fra midten af banen. Frederikshavn reducerede minuttet efter og pressede på i slutfasen, men Emil Brixager og forsvaret stod glimrende imod, og så kunne Benløses spillere storme banen i jubel.

Dermed blev guldet fra 2019 forsvaret, da der ikke blev kåret en dansk mester i 2020, og for Jesper Roland, Daniel MacCabe og Daniel Nygaard er dette er perfekt punktum i Benløse, da de næste sæson skal spille i Höllviken i den næstbedste svenske række.

Her billeder fra kampen - jubelbilleder i anden artikel. Foto: Jeppe Lodberg

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?