4. juli 2020
Milan Adam scorede en enkelt gang for Benløse mod Copenhagen. Foto: Anders Kamper
Milan Adam scorede en enkelt gang for Benløse mod Copenhagen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benløse-mestre i målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benløse-mestre i målfest
Sport DAGBLADET - 14. november 2019 kl. 08:59
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Benløses danske floorballmestre er stadig ikke til at stoppe i grundspillet. I aftes var de nærmeste konkurrenter fra Copenhagen på besøg, og havde de håbet på en tidlig julegave i Ringsted, så fik de hurtigt andet at tænke på.

Valby-holdet fik et slag over fingrene og en markering af, hvem der er det bedste hold netop nu øst for Storebælt. Benløse vandt hele 13-5, og det mest bemærkelsesværdige er vel, at Benløses notoriske topscorer Mathias Glass kun scorede en enkelt gang i storsejren: til 2-1, og så lagde han op til 13-4, som vennen Jesper Roland scorede. Glass har kæmpet med en skade i dele af efteråret, og det kan hænge sammen med en aften udenfor rampelyset. Til gengæld var Mathias de Fries i hopla med hele fem scoringer.

Det var Benløses femte sejr i træk, og holdet mangler nu kun at spille tre kampe i grundspillet inden jul: Rødovre ude (23. nov.), Vanløse hjemme (27. nov.) og Hvidovre hjemme (4. dec.).

Ligaen, mænd
Benløse - Copenhagen 13-5 (7-3, 2-1, 4-1)

1-0: Mathias de Fries, 2-1: Mathias Glass, 3-1: Mathias de Fries, 4-2: Jesper Roland, 5-3: Nikolaj Brixager, 6-3: Mathias de Fries, 7-3: Mathias de Fries, 8-3: Simon Møller, 9-3: Milan Adam, 10-4: Mathias de Fries, 11-4: Rasmus Poulsen, 12-4: Jesper Roland, 13-4: Jesper Roland

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?