17. maj 2021
Emilie Beckmann har nu klaret OL-kravet på 100 metter butterfly - og det betyder, at hun nu med al sandsynlighed også bliver udtaget til netop OL i Tokyo. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Emilie Beckmann har nu klaret OL-kravet på 100 metter butterfly - og det betyder, at hun nu med al sandsynlighed også bliver udtaget til netop OL i Tokyo. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beckmann klarer OL-kravet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beckmann klarer OL-kravet
Sport DAGBLADET - 20. april 2021 kl. 11:23
Af Kasper Nørgaard Hansen

Det går fremragende for de kvindelige svømmere fra det sjællandske opland. Forleden ved Stockholm Open svømmede Julie Kepp fra Jyllinge under OL-kravet i 50 meter fri - og mandag var turen så kommet til Emilie Beckmann fra Tune.

Beckmann har i løbet af foråret været lige-ved-og-næsten i forhold til at klare OL-kravet på 100 meter butterfly på langbane - men mandag ved Danish Open sad den lige i skabet. For ikke bare svømmede Beckmann under kvalkravet på 57.92 sekunder, hun nærmest smadrede det med tiden 57.60.

Den tid var hele 52 hundrededele under Tune-svømmerens personlige rekord, og dermed er hun stort set 100 procent sikker på også at blive udtaget til OL i Tokyo til sommer. Godt nok skal hun formelt lige udtages af Dansk Svømmeunion først, men det må betragtes som en formalitet.

Der er nemlig ingen andre danske svømmere, som i løbet af de sidste par år har været bare inden for en sekund af Beckmanns kanontid.

- Jeg befinder mig inde i boble med masser af følelser lige nu. Det er helt uvirkeligt, sagde den 24-årige svømmer til Politiken kort efter sit løb ved Danmish Open.

Et løb, som hun i øvrigt vandt i overlegen stil - men det var en biting. Tiden var det eneste, det handlede om, og dét mål lykkedes.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?