25. oktober 2020
John Bredal er ikke længere assistenttræner i FC Roskilde. Foto: Anders Kamper
John Bredal er ikke længere assistenttræner i FC Roskilde. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Assistenttræner fyret i FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assistenttræner fyret i FC Roskilde
Sport DAGBLADET - 29. maj 2019 kl. 03:27
Af Anders Kamper

FC Roskildes assistenttræner John Bredal er blevet fyret. Den besked modtog han først på aftenen fra FC Roskildes direktør Claus Grønborg. Han begrunder fyringen med FC Roskildes økonomiske situation.

arrow Læs også: Roskilde-ejer bekræfter: Lønstrup har sagt op

Dermed står FC Roskilde uden trænerpar, da cheftræner Christian Lønstrup blev suspenderet midt i maj og sagde op i sidste uge.

Opsigelsen kommer ikke overraskende, da FC Roskilde har kurs mod et deltids setup efter sommerferien, og det indbefatter blandt andet, at der skal skæres markant i lønningerne.

Nu er trænerne ude, og nu venter klubejer Carsten Salomonsson på, at spillerne melder tilbage, om de stopper eller fortsætter på deres kontrakter.

- Det er helt fint for mig. Vi er helt forskellige steder. FC Roskilde skal på deltid, og det er ikke min plan. Jeg har kunnet læse om fyraftensfodbold i Roskilde, lønnedgang og alt. Jeg havde muligheder for noget på en højere hylde i vinter, men sagde nej fordi Lønstrup og jeg havde et godt samarbejde og havde løftet klubben et stykke. Derfor blev jeg, og den beslutning står jeg ved, selv om jeg står her nu, siger John Bredal.

- I al beskedenhed er jeg pissestolt af det, vi har formået. Vi har holdt skruen i vandet i svære tider med konkurs, en ny ejer og alt, hvad der er sket. Mit mål var at være med til at redde FC Roskilde sportsligt, og det lykkedes, siger Bredal.

Han kom til i efteråret som assistent til Christian Lønstrup, da Rasmus Monnerup blev fyret i FCR og Bo Storm efterfølgende sagde op. Det var i starten af september.

Er par uger efter var Lønstrup og Bredal på plads.

- Der har været gode perioder og mindre gode perioder, men overordnet har det været op ad bakke. Derfor er jeg glad og stolt over, at vi slog Fredericia og reddede os i rækken. Min mission er udført, og nu skal jeg videre, siger John Bredal afklaret.

Nu er Michael Winter favorit til at blive ny cheftræner i FC Roskilde, efter at han fornylig sagde op i Brønshøj. Winter har ydermere en fortid i FCR og kender derfor klubben ret godt.

arrow Roskilde-ejer: Matchfixing-sag lægger en dyne over os
27. maj 2019 kl. 08:29 Opdateret: kl. 08:30
arrow Avis: Bookmaker bekræfter mistænkelige spil på Roskilde
26. maj 2019 kl. 19:56 Opdateret: kl. 19:58
arrow FCR-ejer forventer først nyt i næste uge
17. maj 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 12:15
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?