12. december 2019
Ajax-træner Lars Nedergaard. Foto: Anders Kamper
Ajax-træner Lars Nedergaard. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ajax-træner tilfreds trods nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ajax-træner tilfreds trods nederlag
Sport DAGBLADET - 12. august 2019 kl. 15:15
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans hold havde netop tabt 25-32 til TMS Ringsted, men alligevel var Ajax-træner Lars Nedergaard, med en fortid i blandt andet Køge, HØJ og Dianalund, ganske godt tilfreds med, hvad han så i kampen søndag over frokost.

- Jeg tager med, at der var gode ting, men også, at der er noget, vi skal være skarpere til. Ud fra det, vi har trænet, var der meget, der virkede, men jeg var nødt til at tage en tidlig time out fordi vi havde svært ved at time spillet, siger Lars Nedergaard.

- Derefter blev det bedre, og vi fik skabt nogle muligheder - måske fik vi helt kantet dem, som vi gerne ville, men der var muligheder. I det strukturerede angrebsspil skal der vi stadig arbejde med timingen, så overordnet er jeg tilfreds, siger træneren, der dog også skal kigge på forsvaret.

- Der var vi gode i 45 sekunder, men derefter fik vi ikke gjort arbejdet færdigt, og det er p...irriterende! Det ser rigtig godt ud, men så stiger Nørager eller Morten (H. Jensen, red.) op og skyder, hvor vi ikke var parate og opmærksomme. Det handler om kynisme, men jeg synes faktisk, at vi matcher TMS fint, og jeg ved godt, at TMS manglede spillere, men det gjorde vi også, siger Nedergaard, der måtte se bort fra Oliver Roepstorff, Casper Overgaard og Rasmus Graffe. TMS måtte undvære Mikkel Tønners, Morten Nyberg og Michael Riis.

- TMS er længere fremme end os, de er skarpere og hurtigere på beatet, men jeg synes vi matcher dem godt i dele af spillet. Vi mødte oprykningsfavoritterne, og vi skal nok kunne drille TMS, når vi mødes i turneringen, siger Ajax-træneren.

Han vil have sit op med op, hvor »det er sjovt«.

- Der er rigtig mange hold, og TMS kommer til at ligge for sig selv i toppen, derefter Skive og Tønder, og nedenunder kommer der hold som Odder, HØJ, os selv og Team Sydhavsøerne, siger Lars Nedergaard, der inden kampen gav krammer til Tomas Laursen, som han skulle have arbejdet sammen med i Næstved/Herlufsholm, men så blev tiltrukket af muligheden i Ajax.

I 1. division tager Ajax imod TMS fredag den 4. oktober, mens TMS er værter for Ajac i returopgøret torsdag den 30. januar.