8. juli 2020
Frederik Lundgaard sender et af sine tre mål i kassen. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Frederik Lundgaard sender et af sine tre mål i kassen. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 rædselsminutter sendte HØJ til tælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 rædselsminutter sendte HØJ til tælling
Opdateret 26. januar 2020 kl. 19:00
Sport DAGBLADET - 26. januar 2020 kl. 15:40
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HØJ førte med tre mål og så ud til at have pænt styr på udekampen mod Tønder efter en tredjedel af kampen - men ramte så 12 skrækkelige minutter, som blev tabt med 1-9. Det slag kom HØJ sig aldrig over og tabte derfor i sidste ende med 21-27.

Kampen lagde ud med ufatteligt godt forsvarsspil i begge ender, og derfor var der da også efter seks minutter blot scoret et enkelt mål - sat ind af HØJ. Og i det hele taget startede sjælllænderne flot ud med stor koncentration hele vejen rundt. Den defensive midterblok bestående af Claus Hansen, Villads Raahauge og Dorian Vallet var lidt af en mur i starten af kampen, hvor Tønder efter 12 mimutter stadig kun havde nettet to gange ved 2-3 på måltavlen.

I den anden ende havde HØJ nu heller ikke alt for nemt ved at komme til scoringer, så efter kampens første fjerdedel lignede det et enormt lavtscorende opgør. Senere i halvlegen steg scoringsfrekvensen klart hos begge hold, men det var længe HØJ, der virkede til at være i førersædet.

Også selv om højrefløj Frederik Lundgaard efter 17 minutter vred slemt rundt på foden i en kontra. Minuttet efter løb Gustav Falholt i stedet ud og »tog« Lundgaards fløjposition og sendte bolden i nettet til 8-5 i HØJ-favør.

Men mod slutningen af halvlegen fik gæsterne dog sværere og sværere ved at score, og de to backer Gustav Falholt og Jeppe Hjorth skød pludselig med ganske løst krudt. Og HØJ's lange scoringspause brugte Tønder omvendt på at vende kampen på hovedet til nu 9-8.

Og ved pausetid var HØJ utroligt nok ved at smide det hele på gulvet: De sidste 12 minutter af 1. halvleg tabte udeholdet som nævnt med 1-9, og således en pausestilling på 13-9 til Tønder.

Havde man derpå med HØJ-briller håbet på en saltvandsindsprøjtning i pausen, kunne man godt tro helt om igen. Tværtimod fortsatte udeholdet i samme jammerlige rille rent angrebsmæssigt. Med alt for meget sidelæns og indirekte spil og ukvalificerede afslutninger en masse.

Og efter ni minutters spil af 2. halvleg stod der nu 17-10, og kampen var afgjort. Og på dette tidspunkt havde HØJ altså bare scoret to mål på 21 minutter! En helt vanvittig statistik, og med en SÅ stor nedsmeltningsperiode, vinder ingen hold en håndboldkamp.

Tønder kom også foran med 20-11, inden HØJ mod slutningen fik pyntet pænt på resultatet.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?