25. oktober 2020
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zappergenerationen er ovre – nu bruger vi TV streaming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zappergenerationen er ovre – nu bruger vi TV streaming

I de gode, gamle 90’ere var det meget normalt at komme hjem fra skole eller arbejde, hvorefter man blot sad og zappede rundt på kanalerne for at finde en kanal, der rent faktisk sendte noget interessant. Vores fjernsynsvaner afhang derfor meget af, hvad der blev sendt på netop det tidspunkt, hvor vi sad foran fjernsynet. Dette har ændret sig nu, for hvornår sad du sidst foran TV’et og zappede?

TV streaming er hele tiden under udvikling, hvor nye streamingtjenester melder sig ind på markedet. Det giver et godt modspil, hvilket i høj grad også øger kvaliteten af de forskellige udbydere til TV streaming. Tv streaming er et stort marked, da det omfavner forbrugernes behov, og ikke mindst giver dem den frihed, som i dag er alfa og omega.

Hvilke streamingtjenester bruger du?
Tidligere betalte vi for en fjernsynspakke, men flere og flere er gået fra dette, da det i stedet er nemmere at betale for de kanaler, man ser, eller blot tilmelde sig diverse streamingtjenester. Men hvor mange streamingtjenester betaler du egentlig til, når det kommer til stykket? Det er nemlig muligt at betale ét fast beløb om måneden, hvor du kan få TV streaming med bland selv kanaler. Du kan gøre dette fra en TV streaming-app, hvor du selv bestemmer, hvilke og hvor mange kanaler og streamingtjenester du vil være tilknyttet. En streaming-app vil gøre det nemt for dig, da du ikke længere skal have flere apps liggende på din smartphone, tablet eller computer. Det giver derfor et overblik over, hvad du reelt set har af streaming-apps, samt hvad du bruger dem til. TV streaming og bland selv-kanaler er noget, som vi forbrugere ikke vil være foruden – for hvem vil betale til kanaler, man alligevel aldrig ser? Zappergenerationen er ovre, hvorfor vi heller aldrig zapper os frem til alle de kanaler, som vi betaler for.
Vi streamer mere og mere over smartphones, tablets og computere

I dag er det ikke nødvendigt at have et fjernsyn, og mange skærme har en lige så god grafik som et billigt fjernsyn. Under coronanedlukningen steg vores gennemsnitlige forbrug blot på DRTV fra 8,4 til 14,2 minutter pr. dag. Og dette er kun forbruget fra DRTV, så kan man spørge sig selv, om forbruget på Netflix, HBO etc. ikke også er steget.

Det kan betyde, at TV streaming er kommet for at blive. Mange unge i dag vil aldrig tænde for fjernsynet, medmindre de kan koble deres streaming-app sammen med fjernsynet igennem AirPlay, Chromecast eller noget andet.
De fleste af os bruger fjernsynet, i og med det er en større skærm, det er derfor vigtigt at overveje, om du har noget, hvor du kan få afspillet din streaming-app, så det kan komme op på fjernsynet. Mange gange er det også muligt at installere streaming-apps på selve fjernsynet, og kan du det, vil du hurtigt opleve friheden og nemheden ved TV streaming.

TV streaming sørger for, at vi hver især kan sidde med præcis det program, som vi gerne vil se. Derfor er der også mange streamingtjenester, som tilbyder deres ydelser på flere skærme.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?