30. juli 2021
shutterstock_420841279 beskåret
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: XP Digital A/S lancerer nyt revolutionerende printsystem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

XP Digital A/S lancerer nyt revolutionerende printsystem

XP Digital udvider sortimentet med et spritnyt printprodukt, der gør prisen overkommelig så man nu, uanset virksomhedsstørrelse, kan blive i stand til at printe i gulv, sølv og i neonfarver.
Guld, sølv, hvid, transparent og fluorescerende farver åbner op for en helt ny verden af kreative muligheder og farveeffekter, som altid har været efterlyst, og fremover er det kun fantasien der sætter grænser.
XP Digital kan nu tilbyde ”alt i en” maskiner, der henvender sig til det lettere produktionssegment, og til en betydelig reducering i prisen. XP Digital lancerer helt nye og unikke A4 og A3+ printløsninger, som kan printe med både guld, sølv, hvid, transparent samt fluorescerende CMYK farver.
Printerne er velegnede til print på et udvidet antal medier som bl.a. mørke medier, metallic medier, prægede medier, emballage, labels samt transfers til diverse materialer.

Hvide print

XPD SmartPrinter A4 og A3+ er specielt udviklet til print med hvid toner, som erstatning for sort toner. Med hvid toner kan der printes på mørke medier, metallic medier, perforeret / prægede medier, labels, konvolutter, bestrøget og ubestrøget medier, og er velegnet til eksklusive omslag, visitkort, indbydelser, postkort, certifikater, bordkort m.m.

Fluorescerende print

XPD SmartPrinter 7500H-Fluo har fluorescerende toner der giver selvlysende holografiske effekter i UV lys og med 3D briller.

Banner print

A3+ printerne kan printe bannerstørrelse op til 320 x 1290mm og er velegnet til skilte display, panorama print, poster samt 3 – 6 fløjet A4 og tværformater m.m.

I XP Digital står vi klar til at fremvise en gratis demonstration på alle vores printløsninger. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 33 10 eller læse mere på www.xpdigital.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?