18. september 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterbadning året rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterbadning året rundt

Det lyder lidt som en dårlig vittighed, gør det ikke? At vinterbade hele året rundt.

Ikke desto mindre, så er det det, Dorthe fra Vinterbaderen vil introducere dig til. Modsat det, rigtig mange tror, så er handler vinterbadning nemlig ikke kun om at hoppe i vandet i minusgrader i få sekunder, og så skynde sig hjem igen. Der er meget mere i det. For at du kan få den skønneste oplevelse, er det en rigtig god idé at have styr på udstyret. Selvom selve turen i vandet i grunden kun kræver badetøj, så er det alfaomega at have varmt tøj parat på land.

For ikke at risikere at blive syg, er det vigtigt, at du kan holde varmen. Det gælder både før og efter turen i vandet, og her kan en badekåbe, der ikke bliver gennemblødt lige med det samme, være rigtig god at have med sig. Det gør også, at du kan opnå noget socialt gennem vinterbadningen, hvor du får overskud til at sidde lidt med andre vinterbadere efterfølgende.

Kom godt i gang

Hvis du aldrig har vinterbadet før, kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde ud af, hvad du egentlig har behov for, og hvilke ting, der er gode at have. Først og fremmest er det en god idé at prøve at høre andre vinterbadere om, hvilke erfaringer de har. Det kan være, de har tips til noget, du måske ikke lige selv har tænkt over.

Hvis du ikke helt ved, hvilke ting, der er gode at investere i, kan du overveje et startkit. Her er samlet de vigtigste ting for dig, så du kan stå klar med både badekåbe, håndklæder, slippers samt en taske til at have det hele i. Du kan selv sammensætte indholdet, så det hele passer dig, og du får den bedste oplevelse med det. Det handler bare om at kaste sig ud i det.

Synes du, at kommunen er der for dig?