28. januar 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ved at vælge en brugt tablet skåner du miljøet for e-waste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved at vælge en brugt tablet skåner du miljøet for e-waste

Udviklingen inden for teknologi bevæger sig så hurtigt, at det næsten ikke er til at følge med. Det er hele tiden nye produkter på markedet, og de har hele tiden nogle lidt bedre funktioner end der forrige. Men selvom det kan være spændende og fascinerende at følge med i den hurtige teknologiske udvikling, har den også sine ulemper. Den fører nemlig til, at rigtig mange produkter bliver smidt ud langt før, de i virkeligheden er slidt op. Og det er ikke godt for miljøet.

Skån miljøet

Har du virkelig brug for den allernyeste smartphone med 4 kameraer og de nyeste funktioner? Selvom det kan være sjovt at prøve det nyeste af det nyeste, er der i virkeligheden ofte så små forskelle mellem de nyeste produkter og dem, der er et par år gamle, at man i faktisk ikke rigtig tænker over det. Derfor giver det rigtig god mening at købe nogle af disse produkter brugt.
Du kan finde masser af gode brugte android tablets til salg. Disse produkter bliver ofte ikke brugt særlig meget, og de bliver derfor solgt ”brugt”, men i en rigtig god stand. På denne måde får du altså et produkt, der er så godt som nyt, men til en bedre pris, og du er med til at skåne miljøet for endnu mere unødvendigt skrald.

Spar penge

En anden stor og indlysende fordel ved at købe teknologi og elektronik brugt er, at der kan være rigtig mange penge at spare. De allernyeste produkter på markedet koster typisk mange tusinde kroner, og hvis man hele tiden vil holde sig opdateret med det nyeste, kan man hurtigt få en rigtig dårlig økonomi. Hvis du i stedet vælger at købe nogle produkter brugt, kan du nemt ende med at spare dig selv rigtig mange penge på et produkt, der stadig fungerer præcis lige så godt, som hvis det var spritnyt.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?