2. juni 2020
OBH-gruppen - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Usikkert boligmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Usikkert boligmarked

Boligmarkedet på Sjælland er lige nu ret usikkert. Det tyder på, at der ikke går længe før boligpriserne falder. Derfor kan det være en god ide at sælge din bolig nu, hvis du går med overvejelser om dette. Boligmarkedet har længe haft stigende priser især i København, men også på resten af Sjælland. Eksperter spår derfor, at der ikke går længe før at boblen springer.

Skal du sælge din bolig?

Hvis du skal sælge din bolig, så skal du have styr på flere ting. Først og fremmest skal du have lavet en energimærkning af dit hus. Energimærkningen indikerer bygningens energimæssige tilstand og giver en gennemsigtighed overfor købere. Det er klart, at det er nemmere at sælge dit hus, når de kan se, hvilken mærkning huset har. Du kan læse mere om energimærkning her.

Dernæst skal du også have lavet en tilstandsrapport af din bolig. Det er ikke et krav at få lavet en tilstandsrapport, men det anbefales alligevel at gøre det. Når du sælger en bolig, har du nemlig ansvar for fejl og mangler i huset i op til 10 år efter salget. Dette kan du frasige dig ved at præsentere fejlene for køber i en tilstandsrapport og et tilbud om en ejerskifteforsikring. Du kan læse mere om tilstandsrapport her.

Der er ofte mange udgifter, når du skal sælge bolig. Det kræver som regel både en vurdering af boligen samt en ejendomsmægler til at sælge boligen. Det kan være svært at sælge boligen uden hjælp fra en ejendomsmægler. Derfor kan det være en fordel at spare penge et andet sted. OBH-Gruppen tilbyder som eneste virksomhed i Danmark at lave alle 3 rapporter for dig. Det er både energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn. Det betyder altså, at du sparer penge ved at bruge samme virksomhed til at lave alle tre ting i stedet for at få to eller tre virksomheder ud. Penge sparet er penge tjent.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?