18. juli 2019
a1049
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uforglemmeligt landskab og uforligneligt dyreliv venter dig i Sydafrika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uforglemmeligt landskab og uforligneligt dyreliv venter dig i Sydafrika

Blandt dagligdagens vanlige og til tider udsigtsløse begivenheder, kan det svært at iagttage bemærkelsesværdige nuancer i det overordnede farvespektrum, som hverdagen er bemalet i. Anderledes forholder det sig, når man begiver sig ud på de vilde vover, der hvor de hjemmevante omgivelsers genkendelighed ophører.
For dem der tragter efter en sådan oplevelse, er mulighederne alt andet end udsigtsløse, men det kræver at man villig til at kaste sit åsyn mod fjerne egne, for at livsnærheden kan oprinde. I det mageløse Sydafrika, hvor fauna og flora er af en karakter, som sjældent ses andre steder, er mulighederne for at give sig det fremmede og dragende i vold, nærmest endeløse.

Oplev dyrerigets pragt, som du aldrig før har set det

Sydafrika er et verdens mest yndede turistmål, når det angår safari – og dette bestemt ikke uden grund. Den helt spektakulære egenart, som det vældige lands dyrerige frembyder, er til stedse genstand for beundring og forbløffelse. Ikke blot har landet bevaret gunstige betingelser for dyrernes trivsel, men det er idag ligeledes muligt at komme tæt på disse naturens vidundere, akkompagneret af kyndige og erfarne guides, i en grad som ellers sjældent lader sig gøre.
Safari i Sydafrika er et forehavende, som ikke blot involverer den sælsomme kontakt mellem menneske og dyr, men er ligeledes beriget af et omfattende planlægningsarbejde fra de respektive udbydere, der sikrer at logien, kosten og alle øvrige fornødenheder er dækket. Safari er således betragtet aldrig en passiv, beskuende måde at være på ferie på. Om du prøver det første gang, eller er begunstiget af tidligere erfaring, vil safari i sydafrika til stedse være en ny oplevelse, og en sådan der tilbyder uanede muligheder og righoldig diversitet.

Oplev dyreverden påny i dit eget hjem

For dem, der ikke mener at kunne udstå en så sansemættet oplevelse, som safari tilbyder, men samtidig finder idéen om egenartede dyreoplevelser på nært hold besnærende, er der ikke desto mindre mulighed for at tilnærme sig en sådan oplevelse, om end i andre omgivelser og i mindre mål. De fleste, der betragter deres kæledyr på nært hold, vil vide, at der skam ikke behøves at søges mod savannen for at fastslå naturens vidunder.
Hos Dyreverdenen.dk får du medhold i dine oplevelser: navnlig, at dyrenes domesticering ikke nødvendigvis betyder at de er ude af stand til at berige én. Her findes alskens remedier, gode råd og uventede forslag til hvordan du kan opdage nye træk ved dit kæledyr. Dyr, som hos mennesker, kan trænes til at lære nyt, blot man er i stand til at oplære dem på rette vis.
De mange opfindsomme redskaber der skal til, for at dit kæledyr konstant stimuleres, er dermed den måde hvorpå du kan opleve noget nyt i dyrernes selskab. Du kan endda simulere de indtryk, som kun naturen kan give én, ved at begive dig ud i det fri med dit dyr, og med tiden opleve hvordan det førhen velkendte mellem dig og dit dyr gradvist ændrer sig til noget nyt og spændende.