20. september 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre vigtige grunde til at få en sundhedssikring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre vigtige grunde til at få en sundhedssikring

Mange har en sundhedsordning på arbejdet. Men den stopper sædvanligvis, når man skifter arbejde, går på pension eller når en vis alder. I mange tilfælde dækker den heller ikke resten af familien. Det kan derfor være fornuftigt at overveje en privat sundhedssikring. Her får du tre gode grunde til at købe en sundhedssikring.

1. Du kan få hjælp, når det virkelig gælder

En god ordning dækker dig, når du bliver syg – eller når du frygter at være det. Vælg en ordning, der sikrer, at du kan komme til speciallæge og blive undersøgt hurtigt, hvis du har mistanke om sygdom. På den måde kan du også komme hurtigere i behandling, hvis det viser sig, at der er brug for det. Nogle ordninger giver en garanti, som sikrer dig hjælp inden for et bestemt antal dage. Det kan være en uundværlig hjælp i en kritisk tid.

2. Du er stadig dækket, når du ikke arbejder

Med en privat sundhedssikring skal du ikke tænke på, om du nu også er dækket, hvis du bliver arbejdsløs, skifter arbejde eller går på pension. Hvis sikringen også dækker din partner og jeres børn, vil de stadig være dækket, når du ikke arbejder. Så ved I, at I kan få hjælp, når det virkelig gælder, fx ved sygdom eller skade.

Undersøg, om I også kan få hjælp, hvis en af jer får brug for behandling hos en psykolog, kiropraktor eller fysioterapeut. Det er ikke alle ordninger, der dækker behandlinger, men nogle gør.

3. Du kan spare penge på behandling

Ingen bryder sig om at have smerter eller føle sig skidt tilpas. Og selvom det danske sundhedsvæsen er godt, kan der være lang ventetid. Mange tyer derfor til pengepungen og ofrer dét, det koster at blive behandlet i privat regi. Men fysioterapeut-, kiropraktor- eller psykologbehandling kan ende med at blive en dyr fornøjelse, for ikke at tale om, hvis du også bliver nødt til at tage en taxi, fordi du ikke kan køre selv eller kan overskue at tage offentlig transport på grund af din situation.

Vælger du en god ordning, får du ofte dækket et antal behandlinger, som ofte er nok til at få dig på højkant igen. Der findes endda ordninger, hvor du kan blive hentet og bragt til behandling. Det kan du fx med ordningen Falck Sundhed, hvor du kan få både akut og planlagt transport til dine behandlinger.

Betal ikke for noget, du ikke har brug for

Når du beslutter dig for at få en privat ordning, skal du selvfølgelig også overveje prisen. Får du lidt ekstra for pengene et af stederne? Er der nogle fordele, du og din familie vil kunne få særlig glæde af?

Hos Falck får du forskellige valgmuligheder og fleksibilitet. Der er forskellige pakker at vælge imellem alt efter dit behov, herunder et familieabonnement, der også dækker din partner og dine børn. Er det bare dig, der skal dækkes, skal du selvfølgelig kun betale for dig selv.

Du kan læse mere om Falcks sundhedssikring og se priserne her.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?