16. maj 2021
jj-shev--AGctnHu-AM-unsplash (1)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre ting du skal lave i din efterårsferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre ting du skal lave i din efterårsferie

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er efterhånden ved at være ovre. De lyse nætter bliver mørkere, vejret bliver koldere, og de visne blade melder deres ankomst på gader og stræder. Desværre betyder det også, at sommerferien er slut, og det samme er din ferie. Hverdagen er officielt i gang igen, og for mange kan det være en hård affære at komme op på hesten. Man mindes de lange sommernætter og muligheden for at sove længe. Og det bliver kun værre jo mørkere og koldere, det bliver herhjemme. Men bare fordi at efteråret er begyndt, så betyder det ikke, at du ikke har noget at se frem til. Selvfølgelig er der lang tid til næste sommerferie, og vejret bliver nok heller ikke ligefrem tropisk lige foreløbig. Men ikke så langt ude i horisonten lurer der en ny ferie. Måske har du gættet, hvor vi skal hen. Nemlig efterårsferien. En hel uge i midten af oktober, hvor du kan gøre lige præcis, hvad du har allermest lyst til. Du bør altså se bort fra den forgangne sommer og fokusere på den næste spændende ferie, der venter på dig. Er du en smule i tvivl om, hvad der skal foregå i din efterårsferie, så kommer her tre ting du skal lave i din efterårsferie. Så er du sendt godt afsted.

En rejse til sydpå?

En altid god måde at tilbringe ferien på er en rejse til udlandet. At rejse udvider din horisont og åbner dit blik mod resten af verdenen. Derudover kan du opleve nye mennesker, ny mad og en ny kultur. Det kan være en genial måde at trække stikket og slappe af oven på nogle stressende uger i efteråret. Desuden kan du strategisk vælge en destination med et lidt varmere klima end det danske. Så får du også en smag af den sommer, du så desperat savner. Er du på udgik efter det næste sted på verdenskortet, så tag endelig et kig på det danske rejsebureau Escapeaway for inspiration.

Søg tilbage til dine rødder

Efterårsferien er også en oplagt tid til at besøge din kære familie. Måske bor i langt fra hinanden, eller også har i travlt i hverdagen? Nu har i tiden til at mødes og værne om det stærke familiebånd, vi alle er støttet og styrket af. Tag et par overnatninger, spis noget dejlig mad, og gennemgå fælles minder sammen.

Ferie på sofaen

Hvis du virkelig bare skal stresse helt af i efterårsferien, så bliv dog hjemme! Så har du tid til forskellige projekter i huset, fede film på sofaen, hyggestunder med dine venner og meget andet. Har du været presset det seneste stykke tid, så er denne ferieform bestemt ideel for dig.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?