14. oktober 2019
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre ting du skal gøre inden en roadtrip til USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre ting du skal gøre inden en roadtrip til USA

Nu hvor ferien nærmer sig, er det oplagt at tage på en rejse med nogle man holder af. Man kan for eksempel rejse til USA og tage en roadtrip gennem flere forskellige stater. USA er et land med rigtig meget forskelligt at byde på, og derfor er en roadtrip den perfekte løsning, hvis man gerne vil nå at se lidt mere.
Du kan låne penge nu, hvis du mangler lidt ekstra lommepenge til turen, så du kan sikre dig, at det bliver den bedste mulige tur. Der er også en del udover pengene, man skal have styr på, og derfor er der her 3 ting, man skal huske inden man rejser til USA.

Bestil et ESTA

For at rejse ind i USA kræver det, at du har en tilladelse kaldet ESTA. Det er noget, man skal huske at bestille inden, man tager afsted, da man ellers kan komme i lidt problemer, når man skal ind i landet. Det er derfor enormt vigtigt, at man har styr på sit ESTA og en god idé at bestille det i god tid. Det koster ikke det helt store, men man kan altid tage nye kviklån, hvis der mangler lidt til det.

Læg en fed rute

USA er et stort land, og selvom en roadtrip skaber gode muligheder for at få set en del, så er det stadig ikke hele USA, man kommer igennem. Det er derfor vigtigt, at man planlægger en fed rute inden, man tager afsted. Man kan her tage udgangspunkt i nogle af de stater, man har mest interesse for og så vælge en rute, som giver mening i forhold til dem.

Internet på turen
Selvom der er gratis WiFi på mange hoteller, så kan det også være betryggende at have det, når man kører i bilen. Derfor kan man eventuelt få et abonnement i Danmark, som giver fri WiFi i USA eller købe et taletidskort derovre.