25. september 2020
pc
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre smarte hjemmesider du bør kende til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre smarte hjemmesider du bør kende til

Dette indhold er sponsoreret

Når du surfer på internettet, så åbner der sig en verden af muligheder. Internettet har efterhånden mange år på bagen, og du kan finde hjemmesider til alle mulige smarte formål. Måske har du brugt wikipedia til at få svaret på en diskussion i familien? Måske har du brugt google til at finde åbningstiderne for din yndlingsrestaurant? Måske har du brugt krak til at finde telefonnummeret på en person, du skulle have fat på? Eller måske har du fundet de billigste brugte sager på Den Blå Avis? Alle disse sider kender du nok godt. Men internettet er i konstant udvikling, og nye smarte hjemmesider popper konstant op på markedet for at hjælpe dig med diverse små behov. For at du kan få et godt indblik i, hvad der rører sig derude på internettet, så har vi her samlet tre smarte hjemmesider, du måske ikke kendte til i forvejen. Hvem ved? Måske bliver en af disse din fremtidige favorit-hjemmeside? Det er bare at komme i gang med at tjekke dem ud.

Candeno

https://candeno.com er en ny og spændende hjemmeside til dig, der er jobsøgende. Candeno bryster sig af at være din vej til drømmejobbet. Siden fungerer som en medlemskabsordning, hvor du får hjælp til alt omkring jobsøgning. Sidens jobportal holder dig opdateret på din jobsøgning og spændende nye stillinger. Derudover giver hjemmesiden dig professionel hjælp skrivning af ansøgning, CV og LinkedIn-profil, så du kan være sikker på at stå stærkere, når du skal ud og søge drømmejobbet. Bestemt en spændende ny hjemmeside at tjekke ud.

Handyhand

Handyhand.dk er til dig, der gerne vil have ordnet små og store opgaver i hjemmet. Hjemmesiden fungerer som en overskuelig database over forskellige opgaver, der er udbudt af private. Et hurtig kig ned over forsiden viser “låge til IKEA-skab”, “Kørsel til fra Skagen til Århus” og “Rive køkken ned”. Det er altså både de store og små opgaver, som Handyhand klarer. Som arbejder byder man ganske enkelt ind på opgaven inde på siden, så du som udbyder kan være sikker på, at arbejdet bliver til konkurrencedygtige priser.

Momondo

Måske er der en chance for, at du allerede kender Momondo. Men hvis navnet er nyt for dig, skal du bestemt ikke snydes. Momondo blev grundlagt i København i 2006, og hjemmesiden er siden blevet danskernes foretrukne rejsesøgemaskine. Her sammenlignes priser på fly og hotel over hele verden, så du kan være sikker på, at du vælger det billigste fly. Momondo giver dig ganske enkelt et overblik og sender dig videre til udbyderen af billetten. Nemmere bliver det ikke.

Har debatten om sexisme taget overhånd?