25. september 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre skader på dit hus du bør udbedre med det samme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre skader på dit hus du bør udbedre med det samme

Enhver husejer ved, at der konstant er noget at lave, når du ejer et hus. Men det er ikke alle skader som er lige kritiske. Så hvilke bør du prioritere i en travl hverdag?

Knækket klinke i brusekabinen

En flækket klinke i brusekabinen bør udbedres i en eller anden grad relativt hurtigt. Der kan nemlig sive vand ned i den underliggende konstruktion og give fugtskader. På samme måde hvis der er løse fliser eller manglende fuger.
Det er desværre også ofte en opgave som ofte ignoreres, da det ikke virker som en alarmerende skade, men hvor det som regel er en ret lille udgift at skifte eller udbedre en knækket klinke, kan det hurtigt blive en voldsom udgift, hvis der går fugt i den underliggende konstruktion.

Punkteret rude

En punkteret rude er ikke som sådan kritisk i forhold til at kunne gøre skade på resten af huset. Til gengæld er en punkteret rude, et punkt hvor varmen fiser ud af huset. Det vil sige, at du skal bruge flere penge på at holde huset varmt, da en punkteret rude lader varmen i huset sive ud.
Derfor kan det være en god idé at skifte en punkteret rude når den opstår. Ofte kan det svare sig at skifte alle vinduer i huset på samme tid, hvis de eksisterende ruder ikke er termoruder. Har du mere en en punkteret rude, så se på hvad koster det at låne, og få skiftet alle ruder på samme tid.

Flækket tagsten

En flækket, manglende eller løs tagsten bør også udbedres hurtigt. Det er i sig selv en lille udgift, men kan spare dig for mange, mange penge, hvis den skiftes med det samme.
En manglende tagsten kan give fugt i hele tagkonstruktionen, og så snakker vi om en helt anden udgift.

Stemmer du til kommunalvalget i år?