18. maj 2021
georgy-rudakov-W4v_uc00lTQ-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre rejse destinationer i Sverige for sommeren 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre rejse destinationer i Sverige for sommeren 2021

Dette indhold er sponsoreret

På grund af covid-19 er det begrænset, hvor meget man har lyst til at rejse. Har man stadig rejselysten, men ikke har lyst til at tage længere væk, kan man til fordel udforske sine nabolande. Sverige har en masse at byde på af både smuk natur, arkitektur og kulinariske oplevelser. Dog skal man være obs på de forskellige rejserestriktioner.
Sådanne ferier i nabolandene kan hurtigt blive pricey, når man skal booke hotelophold og samtidig bruge penge på de forskellige seværdigheder. Spar penge ved at gøre brug af rabatkuponer til din hotelbooking og pas til seværdigheder.

Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og største by med et befolkningstal på næsten 100.000 mennesker.
Der er masser af muligheder i Sveriges hovedstad. Er man mere til shopping, kan man besøge Mall of Scandinavia, skandinaviens næststørste shoppingcenter med 224 butikker. En anden must see seværdighed i Stockholm, er helt klart den gamle by Gamla Stan, en lille ø i midten af Stockholm. Her er der både hyggelige cafeer og museer. I Gamla Stan ligger der flere seværdigheder såsom Storkyrkan, hvilket er en kæmpe kirke. I Gamla Stan kan man også besøge Stockholms ældste torv, netop Stortorget. Et torv med en masse smukke bygninger og flere hyggelige små cafeer.

Göteborg

Göteborg er Sveriges næststørste by og ligger på Sveriges vestkyst. Göteborg er en by med masser af potentiale og smuk arkitektur. Besøger man Göteborg, skal man helt klart en tur i kanalrundfarten med den svenske Paddan.
I Göteborg ligger desuden Sveriges største forlystelsespark Liseborg. Det er en oplagt mulighed at besøge, især hvis man er til vilde forlystelser. Forlystelsesparken har 40 forlystelser, så der er noget for hele familien. Derudover byder Göteborg også på en masse shopping muligheder, som blandt andet er vært for Skandinaviens største shoppingcenter Nordstan.

Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by og ligger lige på den anden side af Øresundsbroen. Malmø er især kendt for sine shoppingmuligheder, da verdens bedste shoppingcenter Emporia ligger her. Derudover er Malmø kendt for deres små idylliske torve, som ligger rundt omkring i byen. Gamla Stadan er en gammel og velbevaret bydel i Malmø. Her finder man små og gamle farverige huse. Her er der flere cafe og shoppingmuligheder samt flere historie bygninger.
I Gamla Stadan befinder sig også Kungsparken, som er Malmøs ældste park. Faktisk var det en dansk landskabsarkitekt, som designede den flotte park i romantisk design i midten af det 19. århundrede.
En lille og sjov seværdighed i Malmø er Ebbas hus. Huset var beboet af Ebba Olsson som nægtede at sælge sit hus, som så senere blev doneret til Malmø Museer. Det lille hus står stadig i Malmøs gader med den originale indretning. Det anses som værende det mindste museum i Malmø.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?