13. december 2018
Skiersplanet.com her samlet  tre "Gniertips" til jeres skiferie
Skiersplanet.com her samlet tre "Gniertips" til jeres skiferie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre gniertips til alperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gniertips til alperne

Det anslåes at vi herhjemme er mellem 4-500.000 aktive skiløbere som nyder pisterne år efter år. Om end det tal (500.000) er imponerende, så kunne det potentielt være over dobbelt så højt såfremt det danske land var en anelse højere end en nedtrykt pandekage og man ikke skulle rejse så langt for at finde sne. Hvorom alting er, så er fakta således at vi enten må starte bilen, finde flyet eller hoppe på toget – noget som alt sammen koster – for at komme nogen steder hen som bare minder en anelse om en bakke.
Da transporten således er en nødvendig, men også dyr fornøjelse, har Skiersplanet.com her samlet 3 ”Gniertips” til jeres skiferie:

Gniertips nummer 1 – Carpooling

Omend titlen indikerer at man skal huske badebukserne, kunne intet være fjerne fra sandheden. Carpooling er især i udlandet blevet ekstremt populært når man skal forcere større afstande. Konceptet går i al sin enkelthed ud på at leje et sæde i sin bil/minibus til en endnu ukendt rejsefælle. På den måde får man som transportør dækket nogle af sine omkostninger, mens den rejsende får en billig billet syd eller nordpå.

Gniertips nummer 2 – ”Dyrk buffeten”

Langt de fleste hoteller, gasthaus eller youth hostels serverer morgenmaden som buffet. Et godt trick er at pakke godt med semmel, brot, pain (eller hvad det ellers lige hedder) ind i de dertilhørende servietter som altid ligger på klar på morgenbordet, og så eller ned i tasken og jeres frokost på bjerget er klaret. Hotellet har sjældent noget imod det, men vær dog alligevel lidt diskret under ”aktionen”.

Gniertips nummer 3 – Vent med skilejen til I kommer frem

Lad det være sagt, der er delte meninger vedrørende dette. Med flere år i branchen bag os, er vi dog ikke tvivl, og ræsonnementet er såre simpelthen. Når man bestiller gennem et bureau hjemmefra, vil der altid være flere og flere, som skal have ”en del” af jeres penge, udover bureauet er der potentielt en agent samt ikke at forglemme skat og moms. Ved at vente til i kommer til jeres valgte ski resort, og bestille direkte ”hos kilden”, får man ofte en bedre pris - for ikke at nævne bedre betjening. Man skal nemlig ikke lade sig forblinde og ift. skilejen, kan udlejer sagtens se hvor han tjener de fleste penge - de som ligger pengene får som regel også de bedste tariffer samt bedste udstyr.

Skiferien er en dyr men fantastisk aktivitet, så pas godt på pengene – de får hurtigt ben at gå på i alperne. God tur!