13. maj 2021
kal-visuals-UL2zpfFkcWU-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre bedste sandaler til sommerens vandreture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre bedste sandaler til sommerens vandreture

Dette indhold er sponsoreret

Det er uundværligt med et par gode sandaler, hvis man er vild med at vandre. Ens fødder bliver trætte og slidte, og det er fantastisk at skifte sko indimellem. Der er sandaler et godt, let alternativt til vandrestøvler eller -sko.
Sandalerne er også gode, hvis man skal krydser foder eller vandløb, eller hvis det simpelthen er for varmt til sko.

Der er tre forskellige sandal-mærker, du skal tjekke ud, når du skal ud og finde dine nye sandaler til vandreturen.

Den klassiske

Teva er den helt klassiske vandresandal, og det er med god grund. De er nemlig både lette, komfortable, robuste og slidstærke. De fleste af tevas modeller kan tåle at blive våde, så man kan bruge dem til at krydse floder eller til at gå over skarpe sten på en strand.

De klassiske Teva-sandaler er en meget simpel sandal, der består af nylon stropper over foden og en gummisål, selvom de ser meget enkle ud, så har de faktisk en god støtte til vandreturen. De har god, stærk velcro og sidder godt på fødderne.

Hvis du leder efter en en god all-around sandal, der kan tåle vand og mange kilometer, så er Teva et godt bud.

Den sikre sandal

KEEN-sandaler er et andet meget populært valg, men de fremstår anderledes end Teva. Hvor en Teva ligner en klassisk, simpel sandal. KEEN sandaler er en anelse mere lukkede. Det betyder blandt andet, at den er lukket over tæerne.

Det er rigtig gode sandaler, hvis man vandrer meget i løse sten, hvor man gerne vil have beskyttelse af foden, men fri strøm af dejlige frisk luft omkring tæerne. Det betyder også, at der er mindre sandsynlighed for, at du kommer til skader på fødderne.

KEEN-sandaler ligner mere sko, men de giver den samme frie fornemmelse for tæer og fødder, som en helt åben sandal gør.

Ecco kan også

Ecco laver faktisk også fantastiske vandresandaler. Ecco har lang erfaring i at lave ergonomiske, holdbare sko, de har så også bevæget sig over på markedet for outdoorsko og -sandaler.

Ecco er en dansk koncern, men opererer meget internationalt, og er populære sko mange steder i verden.

Eccos vandresandaler er ligesom Teva og KEEN ofte med helt i toppen, når der bliver lavet anmeldelser og tests af vandresandaler.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?