21. juli 2019
image1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre bæredygtige skovmandsskjorter til den praktiske mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre bæredygtige skovmandsskjorter til den praktiske mand

Hvilken praktisk skovmandsskjorte skal du vælge? Anskaf dig en praktisk skjorte og vær med på den nye praktiske mode og 90’ernes retrobølge. Særligt trendy er de skovmandsskjorter, der kan benyttes til udendørs brug og som jakke.

”Genbrug, bæredygtighed og praktisk” er alle ord som moden anno 2019 er et symbol på. Genbrug betyder ikke kun genbrugsbutikker og brugt tøj, men også nye modeller af gamle klassikere. Sneakers fra 80’erne, jakker fra 90’erne og så skovmandsskjorten til mænd, der for alvor blev populær i 1990’erne i takt med grunge-bølgen.

Skovmandsskjorten er lavet af flannel-stof, hvilket er bæredygtigt. Det er ekstra robust og solidt. Den holder altså til lidt af hvert og giver den formelle skjorte et uformelt præg. Den passer dermed perfekt ind den nyeste mode: GORP-stilen som mange unge stiler efter. GORP går ud på, at man skal klæde sig på for at være beredt på alt slags vejr. Så i stedet for at være smart, så er det in at være praktisk.

Vi har set på tre skovmandsskjorter til mænd, der opfylder de tre kriterier ved både at være genbrugelige, bæredygtige og praktiske. Se dem her.

Den genbrugelige

Et særligt kendetegn ved skovmandsskjorten er dens løse fit. Det gør den velegnet til at blive brugt i afslappede anledninger. Også selvom din vægt ændres eller om du er udenfor eller inde, så kan din skovmandsskjorte stadig blive genbrugt. Det gør den til et godt køb og til et langtidsholdbart stykke tøj i garderoben. Find en skovmandsskjorte med din yndlings farvekombination og spring i et par gode lyseblå jeans, så er du afslappet, retro og stilet på samme tid.

Det var Curt Cobain, der bragte skovmandskjorten ind i mediebilledet og fik vist, at selv praktisk tøj kan blive populært. Måske kan du finde en skovmandsskjorte fra 90’erne i din nærmeste genbrugsbutik? I så fald var den højeste mode dengang og har været det lige siden.


Den bæredygtige

Den overståede modeuge i København peger mod en ny trend. Oversized skovmandsskjorter som jakker. Det har været brugt af skovarbejdere i lang tid, men nu er tiden kommet til, at du også skal have en på. Ligesom både de klassiske mærker indenfor arbejdstøj, Dickies og Kansas, er blevet in at bære, har det nu også nået skovmandsskjorten. Denne skovmandsskjorte som jakke er derfor særdeles bæredygtig og slidstærk og vil kunne holde i mange år. Derudover giver den dig det praktiske look, som mange i disse år går efter.
Så gør et godt køb for dig og miljøet ved at købe en bæredygtig skovmandsskjorte.


Den praktiske og forede

Nogle skovmandsskjorter er forede og derfor særligt egnet til udendørsbrug. Denne her rød- og sortternede skovmandsskjorte er foret. Den kan styles sammen med et par gode støvler, et par løsthængende bukser med et godt, robust bælte til.
Den passer godt ind i moden i dag, hvor moden er for alle, fordi man er bevidst om, at man ikke behøver at skille sig ud fra mængden.
Følg moden indenfor skovmandsskjorter inde på Tøjekspertens hjemmeside eller find din næste skovmandsskjorte i din nærmeste Tøjeksperten.