17. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trædrejning – her er alt, du skal bruge til din nye hobby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trædrejning – her er alt, du skal bruge til din nye hobby

Trædrejning er et ældgammelt håndværk, der lader dig fremstille cylinderformede og runde genstande i træ. Du kan for eksempel lave håndtag, brugsgenstande, skulpturer og meget mere – alt sammen af træ. Med det rette udstyr ved hånden, er det kun fantasien, der sætter grænser. Vil du komme godt fra start med din nye hobby? Så kan du læse mere om trædrejning i det følgende.

Dorch & Danola forhandler værktøj til trædrejning

Dorch & Danola er en af Danmarks førende leverandører af værktøj til private og professionelle folk. Hvad end du mangler en drejebænk, drejejern eller voks til dit trædrejeprojekt, så kan du finde det nødvendige værktøj hos Dorch & Danola.

Har du brug for hjælp til trædrejning, kan du aflægge et visit hos forretningen i Odense, hvor de står klar til at rådgive og vejlede dig.

Du har brug for en drejebænk og et drejejern

For at komme i gang med trædrejning, kræver det ordentligt trædrejeværktøj, herunder en drejebænk og et drejejern. Drejebænken drejer emnet rundt, imens drejejernet former træet til den ønskede form.

Stil dig selv disse spørgsmål for at finde den rette trædrejebænk:

  • Skal bænken bruges til professionel brug eller hobbybrug?
  • Hvor meget skal den bruges?
  • Hvor skal den bruges?

Drejejernet har et langt blad og et langt skaft, så du kan benytte begge hænder ved bearbejdning af træ. Drejejern findes i et utal af størrelser, hvilket lader dig kreere mange forskelligartede træelementer.

Sørg for optimalt lys til drejearbejde

Har du etableret en arbejdsstation til trædrejning i dit skur eller værksted, så gør dig selv den tjeneste at sørge for ordentligt lys. Når du drejer træ, er det nemlig vigtigt, at du kan se det, du laver og koncentrere dig fuldt ud om det. Hos Dorch & Danola kan du finde LED minilamper med fleksibelt og skarpt arbejdslys.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?