19. oktober 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tjen penge på din gamle bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjen penge på din gamle bil

Har du købt en ny bil, eller har du planer om at købe én i den nærmeste fremtid? Så har du måske allerede gjort dig nogle tanker om, hvad der skal ske med din gamle bil.

Der findes heldigvis en god løsning, til når du skal skille dig af med en udtjent bil. Du kan nemlig skrotte den, hvorved du vil få en skrotpræmie og desuden gøre en god gerning for miljøet.

Det er ganske let

Måske synes du, at det virker uoverskueligt at tage stilling til din gamle bil, når du mest af alt bare gerne vil nyde din nye bil. Det kræver dog ikke ret meget af dig at sætte din bil til skrotning, og for en komplet personbil vil du få minimum 2400 kroner udbetalt. Du kan med fordel læse meget mere om proceduren eller se en video, der kort og overskueligt forklarer, hvordan du skal gøre.

Det er med andre ord en god sjat penge, du får mellem hænderne, uden du nærmest behøver at gøre noget. Hvis du har brugt mange penge på din nye bil, er det med garanti rart at få lidt igen, så bilkøbet ikke gør helt ligeså ondt på pengepungen.

Også hvis du har en gammel varevogn, der er ved at være godt brugt og færdig, kan du ligeledes skrotte den. Her kan du endda forvente en lidt større skrotpræmie, hvilket du kan læse meget mere om.

Ikke mulighed for selv at aflevere din bil?

Hvis du ikke har mulighed for selv at aflevere din bil, men alligevel gerne vil have den skrottet, er dette også muligt. Du kan nemlig få din bil afhentet og stadig modtage en skrotpræmie.

En miljørigtig beslutning

Det er ikke kun fordelagtigt for pengepungen at sende den gamle bil til skrotning - det er faktisk også godt for miljøet. Bare fordi bilen som helhed er udtjent og ikke længere kan bruges til ret meget, kan mange af reservedelene stadig genanvendes.

Når du sender bilen til skrotning kan du trygt stole på, at der vil blive taget hånd om den helt efter bogen – på den helt miljørigtige måde.

I dag er der et enormt fokus på klima og bæredygtighed, og det handler om at gøre, hvad man kan for at bidrage til en grønnere verden. Ved at sørge for den rigtige behandling af din gamle bil, er du med til at hjælpe en lille smule.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?