20. oktober 2021
andres-perez-se0GXEsgtPk-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: The Fiddlery - nyt spændende projekt i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

The Fiddlery - nyt spændende projekt i København

Er du en kreativ sjæl som elsker at slå dig løs med malling, smykkefremstilling, strikning eller noget helt fjerde? Så har vi muligvis fundet dit nye yndlingssted. Vi har nemlig være på opdagelse rundt i hovedstaden, og er stødt på det nye kreative værksted som hedder The Fiddlery.

Et afbræk fra hverdagen

Med sit koncept ‘tænk mindre - fuml mere’ er The Fiddlery landet lige midt på hippe Østerbro. Her er der højt til loftet og plads til alle, og mulighed for at få et kreativ afbræk fra den, ellers for mange, travle hverdag med enten arbejde, uddannelse, børn eller lidt af det hele.

Du kan altså nemt svinge forbi værkstedet på vej hjem fra arbejde, og få sluppet tankerne og brugt hænderne. Det kan også være at du i weekenden, i stedet for at skulle bruge den på alt det praktiske, vælger at tage din pause her. Så kan du nemt tage forbi The Fiddlery på Østerbro til en kreativ lørdag eller søndag.

The Fiddlery - som det ikke før er set

Vi har andre lignende steder i København. Du har måske prøvet at være på keramikværksted med familien, eller måske har du været til smykkefremstilling med veninderne? Der er nemlig en del andre som også tilbyder dette kreative afbræk fra hverdagen. Men, så alligevel, så er The Fiddlery altså bare noget helt særligt.

I det store studie er alle mulige interesser nemlig samlet under et tag. Hos The Fiddlery skal du ikke vælge mellem at strikke eller male. Nej, for hos dem kan du gøre stort set det hele. De har både maling på keramik, mulighed for at strikke, tegne, male på lærred, smykkefremstilling, broderi og meget meget mere.

Hvis du er i tvivl om din yndlings hobby er med, så foreslår vi at du enten kontakter dem, eller cykler ned forbi deres studio på Østerbo og selv stikker hovedet ind til de flotte, store lokaler.

Forbedre din evner eller fuml en enkelt hverdag

En anden meget smart ting ved The Fiddlery, som vi ikke før har set på samme måde, er at du kan tilvælge en abonnementsaftale. Det foregår på præcis samme måde, som du er vant til fra fitness centeret, hvor du blot svinger forbi når det lige passer dig.

På samme måde kan du hos The Fiddlery, svinge forbi dem til en kreativ time eller to, lige når det passer dig. Udover den store fleksibilitet et abonnement giver, så har du mulighed for at tilmelde dig hold. Her er der ikke tale om et yoga- eller spinningshold. Du kan i stedet gå på hold, indenfor de forskellige kreative grene som The Fiddlery tilbyder. Så kan du nemt forbedre dine evner og lære nye teknikker.

Hvis du derimod bare ønsker en kreativ eftermiddag, en enkelt gang eller to, så er det også muligt at købe dagpas hos The Fiddlery. På den måde kan du og en ven/veninde eller familiemedlem, nemt finde på en aktivitet at lave i København.

Rejser du til udlandet i år?