6. maj 2021
janko-ferlic-zHJ4ph3GRyg-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag dine børn med ud for at nyde naturen - dét kan I lave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag dine børn med ud for at nyde naturen - dét kan I lave

Snart bliver det forår, og det betyder varmere vejr og mindre blæst og regn. Alt dette er ensbetydende med, at der kan og skal bruges mere tid udenfor. Vil du gerne have dine børn med ud i det blå, men ved du ikke helt, hvad du skal lave med det? Så kan du med fordel læse med her, hvor du finder masser af gode tips til, hvad du kan lave med de små ude i det blå.

En cykeltur er noget for alle

Motion er en god ting for både børn og voksne, men det er noget, som mange - særligt voksne - ofte forbinder med en lang løbetur eller flere timer i fitnesscenteret. Der er dog ingen der siger, at motion ikke kan være sjovt eller være noget andet end en tur i fitness eller løbeskoene. Find i stedet cyklerne frem, smør en madpakke og drag så ud på eventyr med de små. Cykel en lang og smuk tur, hvor I gør hold på halvvejen for at nyde madpakkerne. I kan også cykle en tur i parken, i skoven eller hen til bedsteforældrene, bruge en hel dag der og så tage turen hjem igen.
At cykle er en hyggelig aktivitet at gøre sammen, og det er noget, som alle aldersgrupper kan være med til. De mindst kan sidde i et barnesæde eller forrest i ladcyklen. Mangler du en cykel eller udstyr hertil, kan du tage et kig på cykler.dk.

En hyggedag i haven


Der er ingen der siger, at I behøver at tage længere væk end jeres egen have. Her er der tusinde ting at lave. Du kan bygge en hule med dine børn, lave skattejagt, hoppe på trampolin, lave bål med snobrød og pandekager, spille bold, gynge, finde biller og meget andet. Haven er fyldt med muligheder. Det er bare med at udnytte potentialet til fulde. Er vejret rigtig godt kan I endda tage natten med. Slå et telt op og hyg med bøger og popcorn, inden I skal sove ude i den dejlige natur sammen.

Naturbingo er et hit


Hvis ikke du allerede kender det, er naturbingo et stykke papir, hvor du har skrevet eller lavet billeder af en række ting, som man kan finde i det område, hvor I befinder jer - det kunne være på stranden eller i skoven. Herfra gælder det om for dine børn at finde alle de ting, som der er billeder af eller står skrevet på pladen. Gør det ekstra sjovt ved at tage præmier med, som de kan vinde.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?