27. september 2021
NEMBILVASK_pressefoto1
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Startup-succes: Populær bilvask vil indtage Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Startup-succes: Populær bilvask vil indtage Sjælland

Der er fuld fart på NEMBILVASK, der åbner vaskehaller på stribe med stor succes i Jylland, og nu skal konceptet udbredes til hele landet. Opbakning fra investorer gør, at det snart bliver Sjællands tur - gerne i 2021.

Den hurtigvoksende kæde, NEMBILVASK, sigter efter snart at kunne kalde sig landsdækkende. I november fejrede startup-virksomheden det seneste skud på stammen af nye vaskehaller, da man slog portene op hos MYGARAGE i Vejle. Med en større investering fra Magnus Kjøller Holding i ryggen, kigger NEMBILVASK nu mod det sjællandske marked.

  • Vores store mål er at udvide butikken til hele landet. Lige nu laver vi det grundige forarbejde med mange forskellige matrikler på Sjælland, som kunne have potentiale for os, så mon ikke det lykkes i 2021, fortæller Martin Fisker, iværksætter og direktør i NEMBILVASK.

Konceptet så dagens lys i 2018 og har siden etableret seks afdelinger i Jylland med i alt 20 vaskeanlæg fordelt med maskinvask, selvvask og tilhørende puslepladser. Der leveres både enkeltvaske og abonnementsprodukter, hvor man ved sidstnævnte vasker bilen så meget man vil for en fast pris hver måned.

Funding baner vejen

Selskabet har investorer med ombord, der gør det muligt at skalere forretningen. Der er samlet set tale om en to-cifret millioninvestering fra Magnus Kjøller Holding og A. Kirk A/S, der danner fundamentet for de strategiske fremtidsplaner.

For at tage kampen op mod de etablerede spillere i branchen kræver det, vi også bliver synlige på Sjælland. Det er jo ikke fordi, jyder vasker deres biler mere end sjællændere. Nu kan vi se, at konceptet bliver taget godt imod af vores kunder, de steder vi er aktive, så det handler om at nå ud til mange flere danskere i det nye år, udtaler Martin Fisker.

Ifølge direktøren, foretrækker flertallet at vaske deres bil i aftentimerne, hvor der er mere ro på i nabolaget. Derfor kigger NEMBILVASK altid efter placeringer tæt på både villakvarterer, men også omfartsveje, der leder trafik forbi.

Se eksisterende vaskehaller her.

Støtte til lovende startups

Hos Magnus Kjøller Holding markerer 2020 milepælen, hvor selskabet gennemførte sin investering nummer 50. Fra at være Magnus Kjøllers egen sidebeskæftigelse, har virksomheden udviklet sig til et fuldblods investeringsselskab, der har bidraget med kapital og knowhow til vækstvirksomheder over det seneste årti.

  • Først og fremmest glæder det mig helt vildt at se en case som NEMBILVASK, vi har engageret os i, tage så flotte skridt. Det er stærke personligheder med vækst-DNA og innovative virksomheder, som dem, vi har brug for - særligt i en global krisetid - så vi har stor appetit på at støtte lignende projekter i fremtiden, siger Magnus Kjøller.

Investeringsselskabet oplever vækst i deres portefølje. Selv i en tid med COVID-19. Aktuelt tæller kontoret syv medarbejdere, der både scouter efter nye potentielle cases og hjælper eksisterende porteføljeselskaber med strategisk rådgivning og sparring på deres vækstrejse.

  • NEMBILVASK er jo selvkørende, og Martin Fisker har allerede opbygget et stærkt team, men hvis vi på nogen måde kan bidrage til deres udvikling, sidder vi klar. Det er ikke fordi, vi blander os unødigt i den daglige drift hos vores porteføljeselskaber, men som ny iværksætter er en af de største udfordringer, at man har alle kasketterne på selv. Derfor tror vi på, at vi kan skabe værdi fra kontoret på flere niveauer, fortæller Magnus Kjøller.

Siden 2008 har holdingselskabet, der er ejet og finansieret 100% af Magnus Kjøller selv, investereret i mange forskelligartede startups og scaleups. Branchen er ikke afgørende, når selskabet vurderer en potentiel investeringscase. Det handler om konceptet og personerne bag projektet.

Har du en spændende case, selskabet skal se nærmere på, så læs mere her.

Stemmer du til kommunalvalget i år?