24. april 2019
Teamet
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Start en ny livsstil med sund kost og motion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Start en ny livsstil med sund kost og motion

“Hvordan vil du have det, hvis du tabte dig, var i bedre form og spiste en smule sundere”?

Og kunne du tænke dig at starte en ny livsstil og ikke falde tilbage i de gamle dårlige vaner igen, efter første måned? Så er det nu du skal være med. Læs mere her KLIK HER
UTURN Roskilde forløbet varer i 5 måneder og indeholder et trænings- ernærings og uddannelses koncept. Desuden en tydelig motiverende og opfølgende struktur, hvor du vil opleve at du konstant bliver fastholdt i det forløb som du selv har været med til at planlægge.

- har brug for at få ændret den livsstil som resulterer i dårlig kondition, for høj kropsvægt og medicin indtag.

- har diabetes, hjertelidelser, forhøjet blodtryk/kolesterol

Formålet med forløbet er at give deltagerne de bedste muligheder for at reducere deres vægt, forbedre deres kondition og samtidig gøre dem klar til at fastholde de opnået resultater. Med dette vil følge reducering af symptomer fra en eventuel sygdom og hermed forbrug af medicinen.

Træning

Træningen vil blive tilrettelagt af Nikolaj Jørgensen. Fysioterapeut med speciale i livsstilsændringer, motivation, og træning.
Træningen vil foregå i FysioDanmark Roskilde og vil blive designet ud fra de nationale kliniske retningslinjer der er omkring træning.

Se vores flotte træningscenter KLIK HER

Træningen vil tage højde for dit træningsniveau f.eks. antal gentagelser, vægt, intensitet, øvelsesvalg, hold, individuel træning, frekvens, din personlighed og præferencer.

Træningen vil tage højde for de skavanker du eventuelt har.
Træningen vil selvfølgelig blive sammenflettet med de øvrige aktiviteter du har i dagligdagen. Vi vil forvente at du skal træne 2-3 gange om ugen af ca. 30 – 45 min. varighed.

Se eventuelt mere under holdprogram.

Kost
Kosten vil blive tilrettelagt sammen med Sygeplejerske og kostvejleder Ulla Bay som har speciale i livsstilsændringer, motivation og kost planlægning.

Test
Du vil få målt din vægt, fedtprocent, blodtryk, blodsukker, livvidde og kondital i projektet. Du vil min. få målt alle parametre 2 gange i forløbet. Første gang ved opstart og anden gang efter 3 måneder.

Tilmelding og mere information
Kontakt sygeplejerske Ulla Bay for mere information om forløbet og opstart:
ub@fysiocenterroskilde.dk
Fysiodanmark Roskilde arbejder for din ”VARIG BEDRING OG SUNDE
LIVSSTIL ”


Det er vores vision og vi mener det et godt hjerte. Med videnskaben og vores erfaringer glæder vi os til at hjælpe dig, med dine smerter og med at forbedre/ændre din livsstil.
Mød vores team her KLIK HER