30. september 2020
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar tid på makeuppen med øjenvippe serum og rynkecreme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar tid på makeuppen med øjenvippe serum og rynkecreme

Har du nogensinde undret dig over, hvordan hollywoodstjernerne altid kan se så godt ud, selvom de fanges uden makeup og under dårligt lys af en paparazzi? Det er ikke magi, og det er ikke nødvendigvis plastikkirurgi.

Faktisk gør mange af de største kendte brug af produkter, vi alle kan få fingrene i. En smule øjenvippe serum og rynkecreme, hvis vi bare skal nævne et par stykker, gør en kæmpe forskel. Vil du vide, hvilke tricks de største kendisser ellers har oppe i ærmet?

Få lange og smukke øjenvipper med øjenvippe serum

Et af de mest kendte og effektive skønhedsværktøjer, du finder på markedet, er øjenvippe serum. Øjenvippe serum har ofte været noget, der var forbeholdt de rige eller kendte – men sådan er det heldigvis ikke længere.

Tværtimod er øjenvippe serum blevet en kendt metode til at få længere, stærkere og smukkere øjenvipper. Her smører du dagligt en smule øjenvippe serum på vippekanten, som går ned og hjælper med væksten i vippernes hårrødder.

En god hudplejerutine med rynkecreme kan gøre underværker

En anden helt uundværlig ting, som botox eller restylane aldrig kan ændre på, er, hvis du har en god hudplejerutine. En komplet hudplejerutine med rens, toner, serum, rynkecreme og solcreme er nemlig helt uundværlige, hvis du vil have smuk hud.

Især rynkecremen - som også er kendt under navne som dagcreme, fugtighedscreme og ansigtscreme - er vigtig for hudplejerutinen. Skal du skære noget fra hudplejerutinen, skal det endelig ikke være hverken rens, rynkecreme eller solcreme. Det er de tre grundsten i en hudplejerutine, og resten er blot ekstra, hvis du har problemområder, du vil afhjælpe.

Små tricks, der får dig til at ligne en million hver eneste dag

Der er mange tricks, du kan benytte af, som ikke involverer makeup. Du kan for eksempel få farvet vipper og bryn, få en ansigtsbehandling i ny og næ eller tage selvbruner på. Det vil alt sammen gør en lille forskel nu og her – men en kæmpe forskel i det lange løb.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?