1. oktober 2020
pexels-photo-259165
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar penge på fyringsolie og få råd til en ferie i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar penge på fyringsolie og få råd til en ferie i Norge

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Drømmer du om at tage på ferie i Norge sammen med resten af din familie, men har du ikke råd til ferien, som dit budget ser ud lige nu? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du læse om, hvordan du ved at spare penge på fyringsolien faktisk kan få råd til den længe ventede ferie i Norge.

Sådan kan du spare penge på fyringsolien

Rigtig mange danskere anvender fyringsolie til at varme deres bolig op med om vinteren, og det kan være dyrt i drift, især hvis der er tale om en meget kold vinter. I nogle tilfælde er det positivt, når noget er meget dyrt, da der i så fald kan være rigtig mange penge at spare, hvis man kan finde et billigere produkt eller et attraktivt tilbud, og det hjælper vi dig gerne med at finde.

Der findes nemlig nogle måder, hvorved du potentielt set kan opnå store besparelser på din fyringsolie. Det gælder blandt andet for følgende metoder:

  • Undersøg nettet for de billigste priser
  • Sammenlign leveringsbetingelser og handelsvilkår mellem de forskellige forhandlere
  • Køb fyringsolien uden for sæson når efterspørgslen er lavest
  • Vælg en forhandler der tilbyder rabat ved flere ordrer

En anden måde at skære ned på prisen på fyringsolie er simpelthen ved at bruge mindre og varme boligen mindre op, men det er samtidig vigtigt, at du har et behageligt indeklima, så du ikke bliver syg, træt og kold. Hvis du går ud fra følgende fire råd til at finde billigere fyringsolie, så vil det som regel kunne give dig så store besparelser, at du godt kan få råd til en ferie i Norge.

Turen går til Norge

Når du endelig har fået råd til ferien til Norge, så gælder det naturligvis om at finde ud af, hvor du skal tage hen. Norge er et utroligt smukt land, der har meget at byde på både rent bymæssigt, men i høj grad også naturmæssigt. Du kan også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvordan du skal komme til Norge, om det for eksempel skal være med bil eller fly.

Når du er kommet frem til destinationen, kan det nogle gange være nødvendigt at låne penge hos eksempelvis Nanofinans, hvis bilen går i stykker.

Den nominelle rente er fra 6,39% og op til 21,95%, mens den effektive rente er fra 6,81% til 24,4%. For eksempel, hvis du ønsker at låne et lidt større beløb, kan du låne 150.000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%. Omkostningerne ved dette lån vil være 112.573 kroner, og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 262.573 kroner.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?