5. juni 2020
unknown
gallery icon

Se billedserie

Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar mange penge på en dygtig murermester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar mange penge på en dygtig murermester

Foråret er her og du har nu opdaget de skader, som vinteren har udsat din bolig for. Pudset skaller af gavlen, der mangler to tagsten på taget, to fliser på terrassen er knækket og taget på garagen er utæt. Du bliver helt træt ved tanken om selv at skulle i gang med alle disse reparationer. Hvis du ikke engang er handymand, så bliver du helt træt ved tanken om, hvor dyrt det vil blive at hyre en murer til alle disse opgaver. Inden du går helt i sort, så læs lige denne artikel færdig – herefter vil tingene se lysere ud. 😊

Inden for de seneste år er der dukket en ny type håndværkerservice op på internettet kaldet ”Få 3 tilbud”. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man – hvis man skal bruge en håndværker til en opgave – kan bestille 3 tilbud på opgaven. Det er ikke bare nemt – det er også fuldstændig gratis og uforpligtende.

Sådan fungerer det

Lad os sige, at du skal bruge en murer til en opgave på din bolig. Det er ikke så vigtigt, hvad det er for en type af opgave eller størrelsen på den. Det er heller ikke så vigtigt, om det lige præcis er en murer du skal bruge, eller om det måske i stedet er en brolægger, en isolatør, en tagdækker eller noget helt fjerde. Uanset type af opgave skal du blot beskrive den i et onlineskema og sende den ind. Det tager normalt ganske få minutter – selvfølgelig afhængig af kompleksiteten af din opgave. Husk også at tilføje dine kontaktoplysninger, inden du trykker send.

Herefter er det bare at vente, for i løbet af 1-3 dage vil du blive kontaktet af udvalgte interesserede murerfirmaer i dit nabolag, der gerne vil byde på din mureropgave. Måske vil de gerne ud at se på opgaven, inden de udarbejder et tilbud. Murerfirmaerne er godt klar over, at de er i konkurrence om opgaven og derfor skruer de nogle rigtig skarpe tilbud sammen til dig.Vælg det tilbud du synes bedst om

Når du har modtaget de 3 tilbud, kan du læse dem grundigt igennem, tjekke firmaernes hjemmesider for at vurdere firmaernes kvalifikationer og herefter vælge det tilbud, du synes bedst om. Da alle tilbud er 100% uforpligtende, har du mulighed for at afvise dem alle 3, hvis du ikke synes om dem. Det normale er dog, at et af tilbuddene bliver valgt og opgaven bliver udført til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Med ”Få 3 tilbud” sparer du en masse tid ved ikke selv at skulle ringe rundt til tilfældige murerfirmaer for at indhente tilbud. Du kommer kun i kontakt med firmaer, som reelt er interesseret i din opgave, hvilket sparer dig for en masse tid. Du sparer også penge, fordi der kan være stor forskel i prisen på de 3 tilbud. Husk at når du sammenligner priser, skal du være sikker på, at priserne dækker præcist det samme. Det billigste tilbud kan nogle gange også være det mest skrabede – det gode gamle ordsprog: ”Man får, hvad man betaler for” gælder stadig i 2020.Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?