28. september 2020
unknown
gallery icon

Se billedserie

Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar mange penge på din næste forsikring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar mange penge på din næste forsikring

Forsikring – Det er lige så kedeligt som det lyder. Langt de fleste mennesker interesserer sig kun for deres forsikringer, når uheldet er sket – og der er det lige sent nok. Der er også mange mennesker, der slet ikke tegner forsikringer for at spare lidt penge hvert år. Det fortryder de, når huset brænder eller bilen bliver stjålet.

Der er enkelte forsikringer, der er lovpligtige f.eks. ansvarsforsikringer på biler, motorcykler, knallerter osv. De fleste øvrige forsikringer er valgfri f.eks. kaskoforsikring, indboforsikring, rejseforsikring og ulykkesforsikring, og det er her, mange springer over. Som før nævnt kan det blive rigtig dyrt, ikke at have en forsikring så det kan ikke understreges kraftigt nok, at man bør forsikre sig mod de oftest forekommende ulykker, uheld og situationer.

Årlig gennemgang af dine forsikringsforhold

Uanset om du er forsikret eller ej, bør du 1 gang om året gennemgå din situation og dine tilhørende forsikringsforhold. Måske har du købt en nyere bil, måske har du fået et barn eller måske har du efterhånden samlet temmelig mange værdier i dit hjem. Her er nogle eksempler på typer af forsikringer, der kan være aktuelle i din situation:

 • Afbestillingsforsikring
 • Børneforsikring
 • Dagnoseforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • Hundeforsikring
 • Indboforsikring
 • Jagtforsikring
 • Rejseforsikring
 • Sundhedsforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Arbejdsløshedsforsikring

Hvis du beslutter dig for at tegne en ny forsikring eller du gerne vil finde ud af, om du eventuelt kan få en billigere forsikring i et andet selskab, så kan du gå i gang med at ringe rundt til forskellige forsikringsselskaber og høre nærmere om priser og vilkår. Det kan du bruge lang tid på og det er ikke sikkert, at du finder en forsikring som du er tilfreds med.

Få 3 gratis tilbud på forsikring

I stedet for at ringe rundt til en stribe forsikringsselskaber, så er det langt nemmere blot at bestille 3 tilbud på den eller de forsikringer, du gerne vil have priser på. Det kan du for eksempel gøre på 3forsikringstilbud.dk, hvor du udfylder et skema med oplysninger om, hvad det er, du gerne vil tegne en forsikring på. Det tager få minutter at udfylde og indsende skemaet, og i løbet af 2-3 dage vil du blive kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber, som præsenterer hver deres forsikringstilbud på den eller de forsikringer, du ønsker. For dig som kunde er det en supernem og superhurtig måde at få 3 tilbud på forsikring på, og det bliver bedre endnu: At modtage forsikringstilbud på denne måde er 100% gratis og uforpligtende - det vil sige, at du ikke er tvunget til at skulle acceptere nogle af tilbuddene men kan afvise dem alle sammen, hvis du ikke synes om dem.

Ringe tillid til forsikringsselskaber

Forbrugerstyrelsen gennemfører hvert år en undersøgelse, hvor der indhentes data vedrørende forbrugernes vurdering af forhold som fx tillid, gennemsigtighed og klageforhold for en række forskellige brancher. Igennem et særligt ForbrugerForholds-Indeks - også kaldet FFI-indeks - måles på en skala fra 1 til 10 forbrugernes tilfredshed med den enkelte branche. Resultatet af undersøgelsen i 2011 viser, at forbrugernes holdning til forsikringsbranchen fortsat er overvejende negativ. Ud af 49 undersøgte brancher kommer forsikringsselskaber og pensionsselskaber ind blandt de 10 dårligste som henholdsvis nummer 41 og nummer 47 i gruppe med ejendomsmæglere, brugtvognsforhandlere, tv-pakker samt internet- og telefonabonnementer.

Med 3 tilbud kan du nemmere sammenligne de forskellige forsikringsselskaber og deres forsikringsvilkår, så du vælger et pålideligt og ærligt selskab til dine forsikringer.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?