17. september 2019
sommerferie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerferie: Hvad bruger danskerne deres sommerferie på i 2019?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerferie: Hvad bruger danskerne deres sommerferie på i 2019?

Nu er der ikke lang tid til at foråret begynder at komme frem. Dette betyder også at der ikke er lang tid til, at det bliver sommer og derfor også sommerferie. Har du heller ikke, ligesom mange andre danskere, planlagt sommerferien endnu? Så kan du på denne side, læse om hvad størstedelen af danskerne i 2019, bruger deres sommerferie på.

Rejser er stadig danskernes foretrukne

Den mest populære ting som danskerne bruger deres sommerferie på, er stadig at rejse. Når danskerne tager ud og rejser i sommerferien, er det oftest lande som Italien, Frankrig, og Spanien der bliver besøgt. Herunder kan du kort læse om, hvor i disse lande danskerne rejser hen, og hvad de laver når de besøger dem.

Pizza i Italien

Rejsen til støvlelandet, som Italien også er bliver kaldt, byder ofte på lækker mad i form af pizza, pasta og risotto. Udover lækker mad, kan du i Italien også nyde et glas lækker rødvin, uden at du behøver at sprænge opsparingen. De mest populære rejse destinationer i Italien, er Rom, Venedig og alt hvad der ligger i nærheden af gardersøen.

Champagne i Frankrig

I Frankrig, er det ikke kun den smukke storby Paris som danskerne besøger. Danskerne er også vilde med at besøge de franske byer Bordeaux, Korsika og Marseille. I Frankrig, er det især de mere sydlige badebyer, som ligger ud mod det skønne middelhav, som er populært blandt danskerne.

I Frankrig kan du selvfølgelig besøge modens hovedstad Paris til lidt shopping, eller til noget kulturel sightseeing. Udover shopping og sightseeing i Paris, byder Frankrig på lækkert bagværk, god vin og champagne samt masser af sol.

Skønne strande i Spanien

Der er mange gode grunde, til at danskerne vælger Spanien, som et af de mest populære rejsemål, i 2019. Her er det både de varme temperaturer, de skønne strande og kulturelle oplevelser, som tiltrækker danskerne. I Spanien er det byerne Mallorca, Costa del Sol og Lanzarote, som er danskernes foretrukne.

Vil du gerne rejse til en af disse populære rejsedestinationer? Så kan du hos ItaliaVillas, finde en feriebolig eller -villa, som du kan leje i sommerferien.

Forny din krop i ferien

Det er blevet mere normalt for danskerne, at lige få rettet lidt op på nogle af de ting som de er utilfredse med på deres krop. Dette vælger mange så at bruge deres sommerferie på. Når danskerne får lavet plastikkirurgi, er det oftest brystforstørrende operationer, forstørrelse af læber, fedtsugninger og hudreduktioner, som der bliver valgt.

Hvis du er interesseret i at få lavet noget på din krop eller dit ansigt om, så kan du besøge Roskilde Privathospitals hjemmeside og læse meget mere om alle disse plastikkirurgiske indgreb. Klik her for at besøge Roskilde Privathospitals hjemmeside.

Giv hjemmet en ordentlig omgang

Den sidste ting, som danskerne bruger sommerferien på og som vi vil komme ind på, er måske ikke den sjoveste, men vil til gengæld give en masse ro og glæde, når hverdagen igen kalder. Den sidste ting som vi vil komme ind på, er nemlig hovedrengøring af lejligheden eller huset. Rigtig mange danskere har ikke tid i deres travle hverdage til at give hjemmet en ordentlig rengøring. Så derfor bliver mange nødt til at bruge deres sommerferie på det.

Det er måske ikke det sjoveste at give hele boligen en omgang, men du vil, når du vender tilbage til den almindelige hverdag, takke dig selv for at du har fået gjort det.
Hvis du overvejer at give boligen en tur til sommer, så kan du her din en test over de bedste støvsugere du kan købe. Klik her for at besøge Test-støvsuger.dk
Du har ved at læse ovenstående, forhåbentligt fået et par ideer til hvad du kan bruge din sommerferie i 2019 på.