2. juni 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal du planlægge en firmajulefrokost?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal du planlægge en firmajulefrokost?

Det har flere fordele at planlægge en firmajulefrokost eller en anden firmafest for dine ansatte. Det giver dem muligheden for at opbygge et bedre fællesskab, der kan smitte af på stemningen og sammenholdet på arbejdspladsen. Desuden viser du med sådan en fest, at du værdsætter dine ansatte. Men hvordan planlægger du lige sådan en fest?

Den generelle planlægning

Før du begynder at vælge feststed, mad m.m., skal du beslutte dig for hvilken slags fest, det skal være. Der er nemlig flere muligheder, for det kan både være en fest, hvor der skal nydes en stille og rolig, lækker middag, men det kan også være en fest, hvor der bliver lagt op til musik og dans hele natten.

Find den rette festlokalitet

Når først du har en bedre idé om, hvordan festen skal være, kan du gå i gang med at finde den rette lokalitet for festen. Du kan holde en firmajulefrokost på f.eks. et hotel. Oveni det kan du lave en aftale med et diskotek eller en bar, hvor festen kan køre videre senere på aftenen og ud på natten, hvis der bliver brug for det. Til denne slags arrangementer kan du godt få brug for sikkerhedsvagter eller dørmænd, så det skal du også have fundet.

Tema og underholdning

Sådan en firmajulefrokost skal gerne være en hyggelig og festlig aften, hvor alle har det sjovt. Hvis du vil gøre det lidt anderledes, kan du sætte et tema for festen. Når du har sat et tema, skal folk klæde sig ud og du kan pynte op ud fra samme tema. Det kan fra start være med til at sætte en god stemning. Derudover kan du arrangere noget underholdning, der også kan sætte gang i festen. Det kan både være nogle selskabslege, eller nogle der kommer ude fra og står for underholdningen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?