15. juni 2021
3
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal du købe en pladespiller?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal du købe en pladespiller?

I de senere år har der været en tendens til at købe gamle, vintage ting, såsom pladespillere, genbrugstøj og smarte gamle møbler. Alle der har taget springet og købt sig en pladespiller har aldrig nogensinde fortrudt det. Så det korte svar på om du bør købe en pladespiller er ja. Hvis du føler dig en smule udenfor dine hipstervenners lille gruppe, fordi du ikke har en pladespiller, så er der her nogle gode grunde til at at få en (eller ønske dig en til jul/din fødselsdag).

Derfor er pladespillere så fede

Først og fremmest er pladespillere fantastiske, fordi lydkvaliteten er noget, som du bare ikke kan få fra en cd eller fra musik på din telefon. Den har en ganske unik skratten, og musikken lyder rigtig vintage og tager dig med tilbage i tiden. Du kan også grammofonplader med dine nuværende yndlingskunstnere, hvilket er virkelig cool og praktisk. Det er også rigtig sjovt at gå i genbrugsbutikker eller musikbutikker for at søge efter kunstnere, som du aldrig har hørt om før og blive positivt overrasket, når du kommer hjem med en ”ny” plade. Det giver nye oplevelser og en rigtig fed fornemmelse, som man ikke får ved at downloade et tilfældigt nummer fra internettet.

En anden fordel ved en pladespiller er, at der er nogle gange medfølger et digitalt download, når du køber en plade, så du kan også høre albummet på din computer. Så hvis du ønskede at købe et album, så kan du lige så godt købe pladen, for på den måde får du en slags to-i-én handel.

Det er en hel livsstil

Grammofonplader er noget, du kan samle. Det er virkelig sejt at have en samling af pladerr. For det første fordi det ser rigtig godt ud i reolen og for det andet fordi du har masser af musik til at lytte til. Du kan også lade din plader gå i arv. Pladespillere kan kan gå i stykker og du kan altid købe en ny, men hvis du holder dine plader i god stand, vil det være noget du kan give dine børn, og de kan give deres børn. Når alt kommer til alt er musik et sprog, som alle kan forstå. Med en pladespiller får du simpelthen et redskab, der kan skabe glæde og hygge i mange år frem. Så tøv ikke, men køb din nye pladespiller allerede i dag.

Kort fortalt er en pladespiller bare rigtig cool, og du bør absolut investere i en. Der er så mange plader i genbrug, at man aldrig nogensinde kommer til at mangle musik. Men eller har man sikkert forældre eller bedsteforældre, der med glæde vil finde nogen gamle plader frem, som man kan lytte til på din nye pladespiller. God fornøjelse.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?