12. juli 2020
chuttersnap-CEubYUySRo4-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal du have mange mennesker fra A til B? Lej en bus!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal du have mange mennesker fra A til B? Lej en bus!

Der kan være mange grunde til at behøve, at fragte et større antal mennesker frem og tilbage. Hytteture, rejser med skolen, forretningsture og særlige lejligheder som bryllup eller dåb er blot nogle af de uendeligt mange grunde til at leje en bus. Og heldigvis findes busser i flere størrelser og prisklasser, så du behøver ikke leje en bus med plads til 60 mennesker, hvis du kun skal fragte 20.
En bus er en nem og hurtig løsning til et ellers indviklet problem. Som enhver, der har planlagt en fest, et større møde eller en lignende begivenhed ved, er der intet værre end at få styr på, hvor, hvornår og hvordan alle gæsterne skal mødes. Ved at pakke dem alle ind i den samme bus er dette problem enten helt elimineret eller betydeligt mindsket.
Lej desuden en bus uden chauffør eller lej en bus med chauffør alt efter dit behov (og dit kørekort). Hos 3bustilbud.dk kan du se flere muligheder og priser for leje af bus med en kompetent chauffør, som nok skal få jer alle sammen frem til tiden. Ved at leje en bus med chauffør slipper du som planlægger desuden for at skulle køre selv eller finde én med det nødvendige kørekort.

En bus til alle selskaber

En bus er ikke bare en af de store, gule størrelser, der tøffer stille og roligt rundt på de danske veje. Busser kommer i alle størrelser (og farver), så I ikke behøver at betale det samme for at rejse ti mennesker samlet, som hvis I rejste 40 mennesker samlet.

Det er selvfølgelig ikke muligt, at få bakset 100 mennesker ind i én bus, men ved at leje busserne samlet, kan du typisk få en bedre pris. Desuden findes der også sjovere busser, som partybusser og dobbeltdækkerbusser, som nok skal gøre køreturen til en del af oplevelsen.

Partybusser og dobbeltdækkerbusser egner sig særligt godt til festlige lejligheder, såsom polterabender eller bryllupsfester. Med sådan en bus er det nemmere for festen at fortsætte, mens I tager fra den ene lokation til den anden, og eventuel rengøring og oprydning er typisk regnet med i prisen. Så undgår I ubehagelige overraskelser på den endelige regning, når festen er slut.

En behagelig tur med bussen

Hvis du endnu ikke er overbevist, har det måske noget med bussens ry at gøre. For mange af os er tanken om en bus en tanke, der involverer et indelukket indeklima, hårde sæder og stive ben. Sådan behøver realiteten dog ikke være!

Der er indtil flere typer bus, som nok skal sørge for en behagelig tur for alle passagerer. Bemærk dog, at de mere luksuriøse busser selvfølgelig kan koste lidt mere at leje. Desuden har privatejede og –udlejede busser typisk en lidt højere kvalitet end de offentlige transportmidler. Så får I en blidere køretur, selv hvis der er vejbump og bulede veje i løbet af turen.

Det skal også til sidst nævnes, at der findes rigeligt med busser, som er handicapvenlige. Har du derfor en eller flere medlemmer af gruppen, som er bevægelseshæmmede, kan en bus være en oplagt og behagelig løsning. Så er alle inkluderet og med hele vejen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?