18. januar 2021
unknown
gallery icon

Se billedserie

Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal du bruge en god og billig gartner?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal du bruge en god og billig gartner?

Det er forår og naturen eksploderer! Det gør den sandsynligvis også i din have og det er både godt og skidt. Det er godt at foråret endelig er her og træer, buske og blomster er sprunget ud i et flot farveflor. Det er skidt, at ukrudtet, hækken og græsplænen gror, og nogle buske og træer er blevet alt for store.

Hvis du selv er havemand/havekone og elsker at nusse rundt i haven og få jord under neglene, så er det bare med at komme i gang – der vil være rigeligt at se til i de næste 5-6 måneder. Hvis du derimod ikke har lysten, tiden eller måske evnerne til havearbejde – ja, så har du et problem. En have skal holdes uanset om man har tid, lyst eller evner og det løber op i meget arbejde på en sommersæson. Måske kan man få noget af sin familie til at hjælpe men det bliver de helt sikkert trætte af, efter et stykke tid. Det samme gælder naboen og vennerne.

Få 3 gratis gartner tilbud

Den bedste løsning er selvfølgelig at få professionel hjælp og det er uanset om det er til en stor enkeltopgave eller det er til løbende vedligeholdelse i løbet af sæsonen. Du tænker umiddelbart, at det lyder dyrt og det har du ikke råd til, men det behøver slet ikke at blive særlig dyrt at få en professionel gartner til at forestå arbejdet.

De tre kodeord er ”Få 3 tilbud”. Dette betyder helt præcis, at du – gratis og uforpligtende – kan bestille 3 tilbud på alle de opgaver, der skal løses i din have. Det kan være alt lige fra hækklipning, buskrydning og træfældning til en total omlægning af hele haven. Flytter du ind i et nybygget hus, består haven sandsynligvis udelukkende af jord og jordbunker, og her kan det blive nødvendigt at få kontakt til en gartner, der kan råde og vejlede om, hvordan der kan komme en flot have ud af al det roderi.

Beskriv dine haveopgaver

3 tilbud betyder ikke, at du skal bruge tid og kræfter på at finde og kontakte 3 gartnerfirmaer, og prøve at få vristet tilbud ud af dem. Det er meget nemmere: Du går på nettet (f.eks. på 3gartnertilbud.dk) og her beskriver du i et skema, hvad det er for nogle have/gartner opgaver, du gerne vil have løst. Det tager kun 5-6 minutter hvorefter du sender skemaet ind til viderebehandling. Efter 1-3 dage bliver du kontaktet af 3 gartnerfirmaer, der alle gerne vil hjælpe dig med dine haveproblemer. Enten får du tilbud med det samme eller også vil gartneren gerne lige komme forbi og se med egne øjne, hvor galt det står til, inden han afgiver tilbud.

Når alle 3 gartnere har afleveret deres tilbud til dig, står det dig frit for at vælge det tilbud, du bedst synes om. Måske er det prisen, der er afgørende, måske er det løsningen på et specifikt problem, der er afgørende eller måske er det, hvornår opgaven kan udføres, der er afgørende – Det er fuldstændig op til dig. Du kan endda afvise alle 3 tilbud, hvis ingen af dem falder i din smag. At indhente 3 tilbud på denne måde er 100 pct. Gratis og uforpligtende.
Du ønskes en god lang varm sommer i din smukke velholdte have!

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?