25. juni 2021
nikola-duza-fi6kmznklGQ-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal der ske noget nyt i hjemmet? Her er vores nemme og billige tricks til at finde ny indretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal der ske noget nyt i hjemmet? Her er vores nemme og billige tricks til at finde ny indretning

Dette indhold er sponsoreret

Når man snakker boligindretning vil man støde på et utal af holdnings og stilretninger, og af selvsamme grund vil man nok aldrig kunne nå til enighed, om hvad god indretning omfatter og indebærer. Men hvad vi derimod kan blive enige om er, at boligindretning ofte er en afspejling af ens personlig udtryk ligesom vi eksempelvis gerne viser igennem vores tøj. Derfor har det også gerne stor betydning for ens velvære og velbehag, at ens hjem står som man vil have det og derfor kan man altså have behov for, at der sker noget nyt. Hvis du læser med videre i denne artikel giver vi nogle råd til, hvordan du kan puste nyt liv i din bolig igen - og tilmed på en nem og billig måde.

Online udvalg

På internettet kan du finde næsten alt, som også findes i fysiske butikker, men også mere til. Selvfølgelig kan du kigge fysiske butikkers udvalg, men hvis du ønsker noget unik og endda sommetider billigere, er der også et stort marked for dette. Eksempelvis Campen Auktioner er et auktionshus, som findes fysisk men i særdeleshed også online. Ved Campen sælger de blandt ud fra firmaer, der er gået konkurs eller andre årsager skal af med deres varer og heriblandt skulle der nok være nogle billigere og mere unikke møbler eller andet boligtilbehør til dig. Ellers findes der også andre online markedspladser eller hjemmesider, hvor folk sælger ud af ting, de ikke har brug for længere, men som oftest stadig er i god og brugbar stand.

Guld fra genbrugsforretning

For at finde helt særlige og billige møbler kan man med stor fordel smutte forbi en genbrugsforretning. Når man sender noget til genbrug har man typisk vurderet, at møblet eller genstand er i for god stand til blot at blive smidt og så ser man hellere, at det kan gå til nogle andre og samtidigt støtte et godt formål. Her kan du med garanti finde nogle finurlige fund.

Loppemarked eller bagagerumsmarked

En mulighed, der kræver måske kræver lidt mere energi og tid er en tur på loppemarked eller bagagerumsmarked. Mange steder i landet er det en søndagsaktivitet, så man skulle heldigvis gerne have fri til det. Her samles en masse mennesker og sælger ud af ejendele, som er brugte og som de ikke længere vil beholde. Derfor kan du finde unikke ting, personlige ting og lige præcis billige ting til at udsmykke dit hjem med, og hvis det ikke er billigt nok, kan du jo prøve at prutte om prisen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?