18. december 2018
Celebrating their common success. Two cheerful business people drinking champagne and talking while other people communicating in the background
Foto: ALEX SEREBRYAKOV
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skab rammerne for det næste event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skab rammerne for det næste event

Det er ofte et ret stort højdepunkt, når man i virksomheden holder den store, årlige sommerfest. Det er en fest, som måske bliver husket lang tid frem i tiden, men det kan også sagtens ende med at blive en kedelig omgang. Derfor skal man selvfølgelig skabe de bedste muligheder for den første variant.


Spørgsmålet er så, hvordan man laver den optimale fest, hvor alle er glade, og hvor man samtidig holder fast i det værdisæt, man har i virksomheden. Der er næppe kun ét godt svar herpå, men der er alligevel nogle formler, man kan gå efter, hvis man vil have gode chancer for at lykkes rigtig godt.

Få hjælp udefra

Det første gode råd er at få professionel hjælp udefra til at arrangere festen. Selvom man måske inderst inde har et ønske om at klare tingene selv, så er det bare ofte en alt for stor mundfuld, hvis man skal arrangere en fest til en stor virksomhed. Derfor er det en fordel at få en masse hjælp fra et bureau, eksempelvis PB Action, som kender alt til den slags udfordringer.

De har prøvet det før, og de kan stå til rådighed, når du selv kommer til kort. Start med et indledende møde, hvor du fortæller om dine idéer og ønsker til festen. Herefter vil du måske få noget retur, som du så kan forholde dig til og måske rette yderligere til, hvis du vil have lavet noget om. Det er vigtigt at sige, at det stadig er dig, som skal holde festen, og derfor er det også dig, som skal sætte dagsordenen for indholdet. Bureauet hjælper dig bare med alt det, du ikke selv vil stå for, så du selv kan slappe mere af. Det er win win.

Få minderne med hjem

I de senere år er det blevet meget populært, at man giver gæsterne mulighed for at skabe minder til festen. Men hvordan kan det så egentlig lade sig gøre? Mange vælger at have en form for billedtagning til festen, som man så kan få med hjem. Det er et virkelig sjovt mindre, som man kan hænge op på tavlen eller have stående på kontoret. Se mere om den slags hos PB Action og eventbureau.

Fortæl om festen

Der er ingen grund til at holde det hemmeligt, hvis man arrangerer en stor og flot fest i virksomheden. Sørg for, at det kommer ud til verden, at din virksomhed holder et brag af en fest. Det viser lidt om, at man bekymrer sig om sine medarbejdere, og det kan måske også være med til at skabe et positivt omdømme senere hen.
Der er ingen grund til at holde det hemmeligt – lav eksempelvis et hashtag, så folk kan følge med, og prøv at opfordre dine ansatte til at gøre det samme.

Invester i fremtiden

En vild og fed fest er ofte en god investering i fremtiden. Det gør de ansatte glade, og der er igen lidt benzin på tanken. Tænk ikke for meget over, at det koster lidt, for det kan formentlig sagtens svare sig for dig.