13. maj 2021
paige-cody-z8gKIE4Kz0Y-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjove ideer til hvad du kan lave i det dejlige forårsvejr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjove ideer til hvad du kan lave i det dejlige forårsvejr.

Dette indhold er sponsoreret.

Det gode vejr banker på døren, og det er endelig tid til, at vi alle kan tilbringe tid udendørs uden at være nødsaget til at pakke os ind i store dunjakker og uldstrømper. Foråret er her endelig, og det er bare med at komme ud og nyde solen og indtage alle de D-vitaminer, som vi har manglet hele vinteren. Men hvad kan du give dig til, imens du nyder solen? Her får du inspiration til både små projekter og sjove aktiviteter, som du kan lave alt imens du får solskin på dine kinder.

Giv haven et nyt liv

Hvis du er en af de heldige, som har en have til dit hus, eller måske har du et sommerhus eller et lille kolonihavehus, som trænger til lidt nyt liv, så er nu den bedste timing til at anlægge en skøn have, som du og dine nærmeste kan have glæde af hele sommeren lang. Der er massere måde man kan lave en have eller et udendørs område mere hyggelig, dette kan for eksempel være ved at plante lidt blomster eller købe denne hyggelig lounge stole, men hvis du virkelig drømmer om en hyggelig have, hvor du kan nyde mange timers afslapning, så er små stisystemer i haven virkelig noget, som giver den både karakter og charme. På Sandshoppen.dk kan du købe alt du behøver for at anlægge en hyggelig sti ned til et hjørne i haven, eller lave et flot bed med det rigtig jord og bark. Sandshoppen.dk har alt hvad du behøver for at lave din drømmehave, og du kan ovenikøbet få leveret alt til døren, så du ikke skal bruge tid og kræfter på at transportere det selv, det bliver ikke nemmere, og der er ikke noget så hyggeligt som at hygge om sin have.

Tag på en hyggelig picnic i naturen

Det bedste ved varmere og mere solrigt vejr er, at man endelig kan spise udenfor. Men hvis du ikke har adgang til have eller private udendørs område, så frygt ej, for en god picnic i skoven eller langs vandet er noget så hyggeligt, så tag en god kurv og fyld den med alle dine yndlings snacks og drikkevarer og tage på tur ud i det blå, du vil ikke fortryde det.

God underholdning i timevis med sjove udendørs spil

Der findes en lang række udendørs spil, som er sjove både for børn og voksne. Det kan være klassiske spil som stangtennis, kongespil eller petanque, men hvis du virkelig vil have mange timers underholdning i det gode vejr, så er en hjemmelavet glidebane vejen frem. Alt du skal bruge er en presenning, brun sæbe og vand, og så er du garanteret timevis af grin og latter for alle.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?