21. oktober 2019
Lager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sexshop.dk i strategisk opkøb: Overtager webshop kendt fra Løvens Hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sexshop.dk i strategisk opkøb: Overtager webshop kendt fra Løvens Hule

Sexshop.dk angriber markedet for sexlegetøj i Danmark med køb af sexshop kendt fra Løvens Hule. Sexshop.dk har længe været en af de allerstørste spillere på markedet i Danmark og sætter nu foden på gaspedalen for at erobre endnu flere markedsandele.

Sexshop.dk ejes af Padborg-virksomheden Scandia Trading ApS, som sælger sexlegetøj på det danske, tyske og svenske marked, udvider nemlig forretningen med endnu en webshop; Winkwink.dk. Det betyder en ny strategi for Scandia Trading ApS, der har stærke vækstambitioner.

Nye ejere med stærke ambitioner for fremtiden

Efter et skifte i ejerkredsen i 2018 og et skuffende regnskabsår, drives Scandia Trading ApS nu af Tommy Jensen og Kenneth Nielsen, der for alvor overtog styringen i efteråret sidste år. De har arbejdet hårdt med at tilrette business casen og skabe en rentabel virksomhed. Scandia Trading ApS er allerede på rette spor hvilket de første syv måneder i regnskabsåret 2018/2019 også viser, hvormed det ser ganske fornuftigt ud igen (sagt på godt sønderjysk).

En del af opskriften bag dette, er, ifølge Tommy Jensen at man har valgt at skære helt ind til benet og satse fokuseret på kerneforretningen. Det er noget, som ser ud til at virke. Dog har de ikke været alene om det: ”Vi har haft et øget fokus på at styrke de samarbejder vi har med eksterne specialister fra ind- og udland, og det har hjulpet os videre i arbejdet og øget aktiviteten online,” lyder det fra Tommy Jensen

Sammen er de også enige om, i hvilken retning, Sexshop.dk og Winkwink.dk, skal.

Danskerne skal have hjælp til at vælge det helt rigtige sexlegetøj

Med opkøbet af Winkwink.dk, kommer Scandia Trading ApS til at række ud til endnu flere danskere. Og det er noget, som gør Tommy Jensen meget glad: ”Vores klare ambition er at nå ud til endnu flere, og dermed få en større rækkevidde med vores produkter. Vi har kundernes oplevelser i fokus, og det betyder også, at vi arbejder på at blive endnu bedre til at guide vores kunder til at købe de rigtige produkter,” lyder det.

Det er nemlig ikke helt nemt at købe sexlegetøj. Og det er nok noget af det, som adskiller sexlegetøj fra så mange andre produkter på markedet. Der er mange indstillinger, vibrationer, funktioner, cremer og muligheder for anvendelse. Netop den del, vil teamet bag i gang med at guide danskerne endnu mere i at finde rundt i:

Sexlegetøj kan booste legene under lagnerne endnu mere. Men hvis ikke du ved, hvordan du skal bruge produkterne, hjælper det lige vidt. Vi glæder os til at komme ud på denne rejse, og håber på sigt, at vores hjemmesider vil blive de foretrukne, når du både mangler produkter og hjælp til anvendelsen af dem,” forklarer Tommy Jensen slutteligt.

Winkwink.dk er tidligere ejet af Kristoffer Hjerrild, som i sidste sæson af Løvens Hule bl.a. indhentede en investering fra løvinden, Mia Wagner, i projektet Lamourbox. Overdragelsen af Winkwink.dk gik hurtigt og er allerede i drift af Scandia Trading ApS. I nærmeste fremtid vil det betyde opgraderinger for både Sexshop.dk og Winkwink.dk: Bedre vejledning, dag-til-dag-levering ved bestilling inden kl. 21.00 og en ensartet kundeservice på begge sider.