13. december 2018
Se lyset
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se lyset – køb lamper online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se lyset – køb lamper online

Danskerne handler mere og mere på nettet. Hvert år stiger omsætningen inden for online handel markant, og mere end 80% af alle voksne danskere har nethandlet inden for det seneste år.

De varer som hyppigst handles på nettet er fortsat billetter, tøj og sportsbeklædning samt rejser. Men forbrugerne har ligeledes opdaget fordelene ved online shopping på en lang række andre områder, som derfor er i stor vækst.

Et af disse områder er boligtilbehør, i særdeleshed lamper og belysning.
At handlen er stærkt stigende for boligtilbehør og brugskunst, skyldes ikke mindst, at det er et af de områder, hvor forbrugerne kan opnå store besparelser ved online shopping

Webshoppen Lampeguru.dk – alt i lamper og belysning
lamper1

Lampeguru.dk er en markedsledende webshop inden for lamper og belysning. Lampeguru så dagens lys i 2010, og er i dag blandt andet Danmark største forhandler af lamper fra Phillips – der f.eks er kendte for deres Phillips Hue produkter!.

Hos Lampeguru.dk finder man alle de store mærker og designer lamper. Men også en række spændende designs fra mindre kendte leverandører, som man ofte ikke finder i de fysiske lampeforretninger. Disse giver muligheder for en mere individuel boligindretning, og har typisk en meget flot ”value for money” da man ikke ”betaler for navnet”.

På webshoppen findes tusindevis af lamper og lyskilder, og man går aldrig forgæves efter de gode tilbud: Lampeguru.dk har et lampe outlet, hvor man altid kan spare helt op til 90% på hundredevis af lamper!

Fri fragt, 100 dages ombytning og rabatkoder

Udover det store udvalg og de mange flotte tilbud, byder Lampeguru.dk på en meget lav fragtpris på DKK 39 –helt gratis fragt ved køb på DKK 799 - og hele 100 dages fri ombytningsret ved onlinekøb.

Derudover kan kunderne få 8% ekstra rabat – også på tilbudsvarer – blot ved at taste rabatkoden ekstra8 inden betaling!.

Se lyset, og køb billige lamper online hos Lampeguru.dk