6. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Savner du en ny hobby?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Savner du en ny hobby?

I en tid hvor der ikke er ret meget at se til, er det rart at have en hobby. Når du har noget at gå op i, har du også noget at bruge tid på. Det er fedt at have noget at gå op i, fordi du på den måde hele tiden kan udvikle dig og blive bedre til den hobby, du dyrker.

Tag ud og led efter rav

Hvis du kan lide en hobby, der kræver koncentration og som samtidig foregår ude i skøn natur, kan du begynde at tage på ravjagt. Det er en hobby, der ikke kræver helt vildt meget udstyr, før du kan komme i gang. Det mest væsentlige er, at du har en UV lygte, altså en ravlygte. Derudover er det praktisk at have en lille taske med til det rav, du finder. Ellers kan du vælge en praktisk jakke med store lommer. Ravjagt er noget, du både kan gøre alene eller sammen med nogle andre.

Mal din egen kunst

Hvis du kan lide at være kreativ, kan du kaste dig ud i at male din egen kunst. Du behøver ikke at lade dig skræmme væk fra den hobby, hvis ikke du er så god til at male. Det gør nemlig ingenting. Du bliver bedre og bedre, desto mere du gør det. Desuden handler det ikke så meget om de resultater, du skaber, men mere om hele din proces. Det handler om, at du skal hygge dig med din hobby.

Tag fine billeder af natur

Hvis du kan lide at gå ture, kan du begynde at kombinere det med at tage flotte billeder. Når du går turer, kommer du rundt omkring mange steder. Derfor er der rig mulighed for at få taget nogle gode billeder. Du kan altid øve dig i at redigere dem efterfølgende, hvis det har din interesse.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?