16. oktober 2019
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan sparer du penge på din elregning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan sparer du penge på din elregning

Alle kender sikkert den trælse situation, hvor elregningen, som du lykkeligt havde glemt, lander i postkassen eller på e-boks. Her vil de fleste selvfølgelig ønske, at elregningen er så lille som muligt. I denne forbrugerguide kan du læse om, hvilke tips og tricks du kan bruge for at mindske din elregning.

Tænk over alle de små ting, som kan gøre en forskel

Det siger næsten sig selv, at det kan ende med at blive rigtig dyrt, hvis du lader en pære stå tændt i lang tid. Derfor er det første tip selvfølgelig, at du skal have større fokus på at slukke lyset og tv’et, når du forlader et rum. Dette kan faktisk, over en længere periode, give et forholdsvis stort afslag på elregning. Et andet trick, til at spare på elregningen, er at tage strømstikkene ud af stikkontakterne, når du fx skal på ferie eller er væk fra hjemmet i længere perioder ad gangen. Til sidst skal du selvfølgelig også overveje hvilke pærer, du vælger at bruge i dit hus. Det giver sig selv, at pærerne bruger mere strøm alt afhængig af kvaliteten. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvilken prisklasse dine pærer skal ligge i.

Spar penge på elregningen med LED pærer

LED er en af de nyeste former for lys på markedet, og der kan altså være mange penge at hente, hvis man skifter over til en LED pære. LED pærerne fungerer ved, at der løber en strøm gennem en diode, så der frembringes en elektromagnetisk stråling. Ligesom med alle andre ting, giver det sig selv, at pris og kvalitet også går hånd i hånd med LED pærer. Vælger du at betale lidt ekstra, kan du altså sagtens spare noget i den anden ende, når elregningen ruller ind ad døren. Et godt forbrugsråd lyder altså på: Spar penge med LED.