20. juli 2019
plakater-til-børn-nuttede-dyr-dog
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan ser det moderne hjem ud i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan ser det moderne hjem ud i 2019

Der er rigtig mange holdninger til, hvordan et hjem anno 2019 skal se ud. Og nok lige så mange holdninger til, hvordan det IKKE skal se ud. Eksperter, selvudnævnte eller ej, har i de sidste par måneder givet deres bud i både magasiner og på internettet, men hvordan skal du helt konkret indrette dig ind i det nye år? Det har vi forsøgt at give dig svaret på her.

Farver, liv og glade dage

Hvid, sort og grå nuancer har alle dage været sikre valg i boligindretningen, men er der én ting, tendenserne røber, så er det, at farverne igen har fundet vej ind i de danske hjem. Alt fra den diskrete pastelfarve til en sart rosa er så småt blevet favoritter, der både bryder med og understøtter de rene linjer fra møbler og andet større inventar. Farverne er en saltvandsindsprøjtning af liv og glade dage og er for mange et kærkomment opgør med de meget strømlinede og til tider anonyme indretningstrends.

Personlighed er nøglen

Hjemmet er ikke bare ét hjem. Det er DIT hjem. Og det skal din indretning afspejle i 2019. Din person skal afspejles i alt fra møbler til nips. Man må ikke være i tvivl om, hvorvidt man træder ind i et hjem, der beboes af en mekaniker med hang til formel 1 og jagt eller en sygeplejerske i 30’erne med forkærlighed til dansk design. Tænk i vægure, spejle, knager, plakater og andre ting, som viser, hvem du er.

Tomme vægge er forbudt

Har du tomme vægge i 2019, kan du ikke sove trygt. Indretningspolitiet kan komme og hente dig når som helst. Der er så mange forskellige løsninger, når det kommer til at udstyre dine vægge - alt fra posters til billeder af dem, du holder af. Væggene er din indre kunstners legeplads. Her kan du eksponere kunst, din kat eller måske andet, der betyder noget for dig. Det er på mange måder et kanvas, hvor du er maleren. Vis dine gæster, hvem du er, og bliv mindet om det, du har oplevet, set og følt hver eneste dag.

Bare rolig - du skal ikke til at bakke din abe fra Kay Bojesen væk eller skifte dit dyrtkøbte Hay-tæppe ud endnu. Vejrudsigten for 2019 viser, at disse populære nipsting og sællerter også er at finde i de moderne danske hjem i det kommende år. Står dansk design dig nært, kan du således trygt fortsætte i samme stil og tilføje nye ting til din samling. Der skal selvfølgelig også være plads til at afvige fra det, alle andre gør, så vær ikke bange for også at mixe og blande på kryds og tværs.